19 / 04 / 2024

Eroğlu Platform Merter ödeme koşulları

Eroğlu Platform Merter ödeme koşulları

1+1 ila 5+1 arasında farklılık gösteren konut tiplerinden meydana gelen Platform Merter satılık daire bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter fiyat listesi!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Platform Merter projesi toplam 213 adet suit, 81 adet rezidans ve 34 adet teras evden oluşuyor. Platform Merter fiyat listesi haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Platform Merter satış fiyatları!

Platform Merter projesinde daireler 799 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Platform Merter satış fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Platform Merter Rezidans ödeme seçenekleri!

Eroğlu Gayrimenkul imzası ile konumlanan Platform Merter Rezidans 213 adet suit, 81 adet rezidans ve 34 adet teras evler yer alıyor. Platform Merter Rezidans ödeme seçenekleri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Eroğlu Gayrimenkul'den Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim!

Eroğlu, Skyland İstanbul, Bursa Harmony Towers, Platform Merter ve İstanbul Lounge 2 projeleri için babalar gününe özel kampanya başlattı. Eroğlu Gayrimenkul Babalar Günü kampanyası kapsamında konut satın alanlara 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Platform Merter ödeme planı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Platform Merter ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede konut fiyatları 799 bin TL'den başlıyor...

Nurettin Eroğlu: 750 milyon dolarlık üç konut projesi hayata geçireceğiz!

Bugüne kadar Sarıyer'den Merter'e, Kâğıthane'den Seyrantepe'ye konut, ofis ve AVM projesi geliştirdiklerini aktaran Nurettin Eroğlu, 2014'te 750 milyon dolarlık üç konut projesi hayata geçireceklerini söyledi...

Eroğlu, peşinatı kaldırdı, 200 daire sattı!

Kampanyada 200'e yakın konut satan Eroğlu, sezon sonuna kadar 200 yeni konut daha satacak. Lounge ve Lounge 2, Platform Merter, Harmony Towers projelerinde hemen teslim, hemen oturmaya başlama gibi imkanlar sunuluyor...

Eroğlu Gayrimenkul’den 4 projeye bayram kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul, 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel indirim uyguluyor. İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, Platform Merter, Harmony Towers ve Florya Ekşinar Konakları’nda 17 ve 18 Ekim 2013 tarihlerinde 10 bin TL indirim fırsatı....

Eroğlu Platform Merter ödeme koşulları Haberi

Eroğlu Platform Merter ödeme koşulları

Platform Merter, Eroğlu Gayrimenkul ile Doğa Şehircilik tarafından Merter Bölgesi içinde inşa ediliyor. Platform Merter satılık daire bilgileri haberimizde yer alıyor. 


111 adet normal daire, 33 adet teraslı konutun yer aldığı Eroğlu Platform Merter Evleri'nin toplam inşaat alanı 142 bin 300 metrekare ve toplam arsa alanı ise 35 bin metrekare. 




Platform Merter satılık daire tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. 


Platform Merter satılık daire!

Platform Merter satılık konut fiyatları satış ofisine gidilerek öğreniliyor. 


Eroğlu Platform Merter ödeme koşulları!

Eroğlu Platform Merter ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor.