23 / 04 / 2024

Ertuğrul Çalışkan kimdir

Ertuğrul Çalışkan kimdir

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kırbağı Mahallesi'ne yapılacak olan 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmaların Nisan ayı içinde başlayacağını söyledi.

Karaman-Konya hızlı tren hattında sona gelindi!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, çalışmaları devam eden Karaman-Konya Hızlı Tren hattında sona gelindiğini söyledi. Çalışkan, hattın sadece yolcu değil yük taşımacılığında da kullanılacağınız ve bunun Türkiye'de bir ilk olacağını söyledi.

Lütfi Elvan'dan Karaman tramvay projesinde destek!

Karaman Belediye Başkanı Çalışkan, tramvaylar konusunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ile görüştü ve ilk aşamada prensip anlaşmasına varıldı.

Karaman'daki 15 Bin Kişilik Stadyum Projesi için çalışmalar başladı!

Yeni yapılması planlanan 15 bin kişilik stadyumla ilgili geçtiğimiz aylarda, projenin uygulanacağı belediyeye ait olan 57 bin metrekarelik arazi yapılan protokolle Gençlik Spor Bakanlığına devredilmişti.

Karaman'da birçok tarihi yapı yenilenecek!

Karaman Belediyesi tarafından yapılmış, iki asırlık tarihi evin rekonstrüksiyon yapıldı. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: ''Bölgede tarihi çok eskilere uzanan birçok ev var. Bunlarında restorasyonu için hazırlıklar yapıyoruz" dedi.

Ertuğrul Çalışkan: Piri Reis Vadisi Projesi toplu konutta Türkiye'ye örnek olacak!

Karaman tarihinin en prestijli projelerinden olan Piri Reis Vadisi'nde çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Piri Reis Vadisi Projesi'nde ilk etap çalışmaları kapsamında konutlar hızla yükseliyor.

Ertuğrul Çalışkan kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre Karaman Belediye Başkan adayı olan Ertuğrul Çalışkan kimdir? İşte aday Ertuğrul Çalışkan...

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Ertuğrul Alibeyoğlu: Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yapılan düzenleme kapsamında artık mesleki yeterlilik belgesi olmayan kişilerin emlak satışı yapamayacağından bahsetti.

Karaman'a UEFA standartlarında stat!

Karaman’da inşa edilen UEFA standartlarındaki stadyumun yüzde 50’si bitti. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yeni stadyumun Karaman’ın en büyük yatırımlarından biri olduğunu söyledi.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaman'da TOKİ teslimleri başlayacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin yaptığı Piri Reis Vadisi Projesi'nde yer alan sosyal tesis ve yeşil alanlarda incelemeler yaptı. 

Karaman'ın çehresi değişecek!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Karaman çok kısa bir süre içerisinde modern ve marka bir şehir olma yolunda önemli mesafe kat etmiş olacak" dedi.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Karaman'a yeni okullar geliyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Siyahser Mahallesi’nde 24 derslikli ve Abbas Mahallesi’nde 16 derslikli inşa edilen okulları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ertuğrul Çalışkan kimdir Haberi

Ertuğrul Çalışkan kimdir

Bazı Bakanlıklarına bağlı Genel Müdürlük ve Müdürlüklere ilişkin atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığına 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Ertuğrul Çalışkan atandı.
 

Karar için tıklayın

Ertuğrul Çalışkan...