19 / 04 / 2024

Erzurum Millet Bahçesi nerede

Erzurum Millet Bahçesi nerede

Erzurum Millet Bahçesi "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu bölgede hayata geçirilecek. Millet Bahçesi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek…

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Erzurum'a 10 yeni millet bahçesi müjdesi!

n Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum yatırımları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""Erzurum'da toplam alanı 337 bin metrekare olan 10 millet bahçesi projemiz var." dedi.

Ankara Çankaya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Erzurum Mahallesi Cebeci Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Erzurum Mahallesi Cebeci Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Millet Bahçesi tarihi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek!

Erzurum Millet Bahçesi "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu bölgede hayata geçirilecek. Millet Bahçesi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek…

TOKİ Erzurum Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Erzurum Yakutiye Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirildi.

Erzurum Yakutiye Millet Bahçesi ihalesi 12 Mart'ta!

Erzurum Yakutiye Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Erzurum'a yeni millet bahçesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 3 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Erzurum 100. Yıl Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 100. Yıl Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Erzurum Millet Bahçesi nerede Haberi

Erzurum Millet Bahçesi nerede

Türkiye’nin en prestijli Millet Bahçelerinden birisinin de Erzurum’un Yakutiye'de yer alan ve Saltuklular döneminde yapımına başlanan "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu alanda inşa edileceği belirtildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) bu yıl 12 Mart tarihinde ihalesi yapılan ve merkez ilçelerden Yakutiye'deki tarihi Üç Kümbetler'in bulunduğu alanda inşa edilecek, 78 bin 619 metrekarelik alana sahip olacak millet bahçesi projesinde, millet kıraathanesi ve birçok sosyal donatı alanı yer alacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, projeye ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu millet bahçesinin peyzaj ve sosyal donatı alanlarıyla ilçeye önemli estetik katacağına inandığını dile getirdi.

Bu alanda daha önce kamulaştırma ve düzenleme çalışmaları yapıldığını söyleyen Uçar, şu şekil dekonuştu:

"Tarihi 'Üç Kümbetler'...