19 / 04 / 2024

Erzurumda projeler

Erzurumda projeler

Erzurum Büyükşehir Belediye ile Atatürk Üniversitesi, Bilim - Müze Doğa - Tarih ve Eğitim Parkı Projesi ve İşletilmesine ilişkin işbirliği yapıyor.

Erzurum'un potansiyeli yüksek!

Şubat ayı ihracat rakamlarını açıkladığı Erzurum bölgesinin cazibe merkezi konumunda bulunduğunu belirten TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, kentin önemli bir kış turizm potansiyeline sahip olduğunu ifade etti.

SEDAŞ, Üniversiteler ile ortak projeler gerçekleştirecek!

SEDAŞ, elektrik dağıtım bölgesindeki üniversitelerle etkin iletişim kurma hedefi doğrultusunda, SAÜ,KOÜ,BAİBÜ,DÜ ve GTÜ ile ortak projeler gerçekleştirmek amacıyla ilk adımları attı.

İşte İnegöl'ü değiştirecek projeler!

İnegöl Belediyesinin yıllık değerlendirme toplantısında sunum yapan Etüt Proje Müdürü Fatma Cavcı, 2015 yılında hayata geçirilen çalışma ve projeler hakkında bilgi vererek, 2016 yılının projelerini sıraladı.

Bekleyen projeler 2016 yılında raflardan iniyor!

Gayrimenkul sektörü, 2016 için 1.5 milyon konut satış hedefi koydu. Bu hedefe ulaşmak için 2015 yılında bekleyen projeler bu yıl hızla devreye alınacak. Anadolu şehirlerinde de yatırımlar artıyor.

2015'teki projeler Türkiye’nin doğal güzellikleri için tehdit oluşturdu!

TEMA’nın hazırladığı rapora göre, madenler, HES’ler, nükleer santrallar gibi projeler doğal güzellikleri tehdit ediyor. TEMA Vakfı 2015 yılında çevre açısından en iyi ve en kötü olayları derledi.

Antalya'daki yeni projeler Ocak'ta sırayla ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2015'te tanıtımını yaptığı projeler, yeni yılın ilk ayında peşi sıra ihaleye çıkıyor.

İskenderun'a dev projeler!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşayan İskenderun Belediye Başkanı Şeyfi Dingil, "57 yıl aradan sonra iktidarla buluşup dev projeler yaptık" dedi.

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

İzmir’de yeni projeler ile yeşil alan artacak!

İzmir’de yeni projeler ile hem yeşil alan artırılacak, hem de halkın denize ulaşımı kolaylaştırılacak. Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, karayolunu yeraltına alarak 42 bin metrekarelik yeşil alan oluşturacak.

Ispartakule alım satım yapılabilen projeler!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı. İşte satışların bir süre durduğu Ispartakule'de alım satıp yapılabilen projeler...

Abdulkadir Şahiner'den Sungurlu'ya vizyon kazandıracak projeler!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Seçim bitti, projeler peş peşe geldi! İşte yeni projeler...

2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor.

Mega projeler ülkeye değer katıyor!

ÜLKEMİZ mega projelerle gelişmişliğini daha da ilerletmekte ve ekonomisini canlandırmaktadır. Özellikle 3. Havalimanı ve 3 Köprü gibi projeler ülkemize değer katmaktadır. Ülkemizin bu projelerini engellemek isteyenler oldu ise de başaramamışlardır.

Erzurumda projeler Haberi

Erzurumda projeler

"ANADOLU'NUN zirvesinden tüm dünya insanlarına" sloganıyla hazırlanan proje İle Erzurum, bir zirve kenti olarak dünyâ arenasında yerini alacak. Proje gerçekleştiğinde Erzurum, mutlaka görülmesi gereken yerler sıralamasında; Türkiye'de ilk 3'de, Avrupa'da ilk 10'da, Dünyada ise ilk 100'de olacak.   



Bilim, kültür, doğa ve rekreasyon odaklı, her yaş grubunu içerecek, halka açık ve Erzurum için çekim noktası oluşturacak bir etkinlik parkı olarak planlanan proje içerisinde; meydanlar, kafeler, yeşil alanlar, yapılar, su ve ulaşım öğeleri üe bir kentsel doku oluşturan Parkta; Kar Tanesi Kış Müzesi, Kar Parkı, Astronomi Müzesi, Gökyüzü Parkı, Sayılar Müzesi, Matematik Parkı, Deprem Müzesi ve Kongre oteli yer alacak. 



Bu projeyle, Erzurum'un, bilimde, eğitimde, sanayide, teknolojide, kültürde, sanatta ve sporda dünya sıralamasında üst seviyelerde yerini alması ve cazibe merkezi olması hedefleniyor....