25 / 04 / 2024

Esenler belediyesi kiralık restoran

Esenler belediyesi kiralık restoran

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü, 15 Temmuz Mahallesi Giyimkent Caddesinde yer alan restoran binasını kiraya verecek.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

Kiralık konut en çok bu 3 kentte aranıyor

Online emlak arama sitelerinden birinin yaptığı araştırmaya göre, yılın ilk yarısında ülke çapında en çok kiralık konut araması yapılan bölgeleri verilerine göre, İstanbul’un Esenler ilçesi ilk sırada yer alırken, Esenler’i Çayırova ve Fatsa geldi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Esenler Belediyesi'ndeki 43 milyon liralık istifa tartışması

CHP'li Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman, İBB seçim sürecinde Esenler Belediyesi'ne ait parselleri kamulaştırıp 43 milyon lira ödeme yaptığını, fakat kamulaştırma kararının iptal edilmesine rağmen ödemenin geri alınamadığını belirtti...

Esenler Belediyesi’nin borçlarına karşılık daire verme kararına CHP’den tepki!

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim ve vergi borçlarına karşılık olarak Ömür İstanbul projesinde kendisine ait çok sayıda konutu vermeyi planlayan Esenler Belediyesi'ne CHP'den tepki geldi.

Esenler Belediyesi 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Esenler Belediyesi’nin 2016 yılını kapsayan "Yıllık Faaliyet Raporu" kabul edildi. Faaliyet raporunun sunumunu Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu yaptı.

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Esenler Belediyesi'ne 3 altın karınca ödülü!

Esenler Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri'nde 3 kategoride ödüle layık görüldü.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Esenler belediyesi kiralık restoran Haberi

Esenler belediyesi kiralık restoran

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü, 15 Temmuz Mahallesi Giyimkent Caddesinde yer alan restoran binası çin kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İhale 27 Şubat tarihinde yapılacak.

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğünden:
İstanbul İli Esenler İlçesi 15 Temmuz Mahallesi Giyimkent Caddesinde 1077 Ada 13 Parselin Kuzeydoğusunda Tescil Harici Ağaçlandırılacak Alanda Bulunan Restoran Binasının Restoran Olarak Kullanılması Şartıyla Kiralanması İşi” 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a Maddesine istinaden Kapalı Teklif usulü ile ihale edilecektir.
İhale ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
1-İdarenin
a) Adresi : T.C. ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI
EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ
 BİRLİK MAH. M. AKİF İNAN CD. NO: 6 – 8
ESENLER / İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 0212 444 00 73
c) Elektronik Posta Adresi :...