23 / 04 / 2024

Esenyurt Hoşdere 5. Etap ihalesi

Esenyurt Hoşdere 5. Etap ihalesi

Emlak Konut GYO, projeleri arasındaki "İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. Oturumunun 22 Mart 2016 tarihinde yapılacağını açıkladı.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için 5 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap İhalesinin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı? İşte İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap İhalesinin ilk oturumuna ilişkin tüm ayrıntılar...

Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir ve Esenyurt İlçesi, Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

Hoşdere 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi Hoşdere Mahallesi 702 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Başakşehir Hoşdere 1/5000  ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Başakşehir ilçesi, Hoşdere mahallesi, 490 ada, 5 parsel ile 632 adanın komşuluğundaki terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Emlak Konut GYO Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta inşaat başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta 547 adet konut ve 5 adet ticari üniteden oluşan toplam 552 adet  bağımsız bölüm için ruhsat alındı.

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Esenyurt İlçesi Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Esenyurt Hoşdere 5. Etap ihalesi Haberi

Esenyurt Hoşdere 5. Etap ihalesi

Emlak Konut GYO, projeleri arasındaki "İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. Oturumunun 22 Mart 2016 Salı günü saat 14:30'da yapılacağını açıkladı. İhalenin, "Açık İhale Usulü" ile "Kapalı Zarf Teklif Alma (1.oturum) ve Pazarlık - Açık Artırma (2.oturum) olarak iki ayrı günde yapılacağı belirtildi.


Proje kapsamında yapılacak ticaret alanlarında, iş merkezi, AVM, yönetim merkezi, otel, motel, rezidans, konaklama tesisileri, sinema, tiyatro, müze v.b. kültürel tesis alanları, ticaret, ofis, büro, lokanta, gazino, çarşı, çok katlı mağazalar, banka, finans kurumları, özel eğitim alanları, özel sağlık tesis alanları, özel spor alanları, kat otoparkları yapılabileceği vurgulandı.