24 / 04 / 2024

Eski Hal Pazarı

Eski Hal Pazarı

Başkan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eski Sanayi Bölgesi'nde 4 ayda 292 bağımsız bölümün yıkımını tamamlayarak, 1. Etapta Birinci Bölümünün en kısa sürede temelinin atılacağının müjdesini verdi.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Essenora'da Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur kampanyası!

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde yabancı ve gurbetçilere gayrimenkul satışında KDV muafiyetinden sonra hareketlenen emlak pazarında 'Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur, Bugün Al Bugün Otur' kampanyasıyla konut alacaklara fırsat sunuluyor.

Ünye Eski Pazar Yeri'nde yıkımlar başladı!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın hayata geçirileceği eski Pazar Yeri alanında yıkım işlemlerine başlandı.

Ünye'nin eski pazar yeri yıkılıyor!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın yapılacağı eski pazar yerinde yıkım çalışmaları başladı.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Eski Hal Pazarı Haberi

Eski Hal Pazarı


Kentsel dönüşüm kapsamında Eski Hal Pazarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eski Sanayi Bölgesinde 4 ayda 292 bağımsız bölümün yıkımını tamamlayarak, 1. Etapta Birinci Bölümünün en kısa sürede temelinin atılacağının müjdesini verdi.


“Daha Yaşanabilir Bir Kent İçin El Ele” Sloganıyla Kentsel dönüşüm çalışmalarında kısa sürede büyük başarıya imza atan Büyükşehir Belediyesi, kentin değişim ve dönüşümünde adım adım ilerliyor.


Güvenç, Kazanan Yine Şanlıurfa ve Esnafımız Olacak


Uzlaşma sağlanan mülk sahipleriyle yıkımı tamamlanan Eski Hal Pazarı alanında bir araya gelen Güvenç, Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada 2010 yılında başlayan çalışmaların ağır işlediğini belirterek,  "Büyükşehir öncesinde 41 adet bağımsız bölüm yıkılabilmiş iken, 30 Marttan sonra Büyükşehir Belediyesi 4 ayda 292 tane bağımsız bölümü maliklerle uzlaşarak, yıkımını tamamlamıştır. Eski Hal...