18 / 04 / 2024

eskişehir emlak sektörü son durum

eskişehir emlak sektörü son durum

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Emlak sektöründen tapu harcı ve KDV indirimi talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, ''Emlak sektörü olarak Hükümetten tapu harcı ve KDV indiriminin 2020 yılında devam etmesini ve ayrıca Kamu bankalarının 0.79 konut kredisinin peni ve eski konutların alım-satımlarında geçerli olmasını talep ediyor ve istiyoruz” dedi.

Emlak sektöründe görüntülü görüşme devri!

Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtti...

ALTSO’dan Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar semineri !

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü “Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar” semineri yapılacak. Seminere Google, Google Partners ve Digital Exchange gibi bu alanda ünlü kurumların temsilcileri konuşmacı olarak katılacak…

Nazilli'de emlak sektörü yüzde 70 daraldı!

Barış Emlak Sahibi Güler Kurudere Akbaş, konut sektörünün son durumu değerlendirdi. Kurudere, üniversite öğrencilerinin beklenen sayıda Nazilli’ye gelmediklerini ve emlak sektöründeki sıkıntılardan bahsetti.

Suriye sınırındaki hareketlilik emlak sektörünü etkiliyor!

Şanlıurfa Akçakale'de sınır güvenliğinin sağlanması için eylül ayı sonunda yapılması amaçlanan olası bir sınır dışı planı, başta emlak sektörü olmak üzere piyasaları olumsuz olarak etkiliyor.

Emin Üstün: Eminevim kendini emlak sektöründe kabul ettirdi!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün: "Emlak sektöründe Eminevim sınav verdi ve kendini kabul ettirdi. Faizlerin yüksek döneminde inşaat sektörünü harekete geçirdik" dedi...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

Emlak sektöründe yaşanan uyuşmazlıklar istanbul'da konuşuldu!

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde "Emlak Müşavirliği ve Emlak Sektöründe Yaşanan Uyuşmazlıklar" konusunda sektör temsilcilerinin katılımları ile toplantı yapıldı...

Stan Group kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor!

Stan Group 50 milyar doların üzerinde değere sahip olan gayrimenkullerini satma kararı aldı. Firma kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor.

Emlak sektöründe bilirkişi ne demektir?

Emlak sektöründe bilirkişilerden sıklıkla faydalanılmaktadır. Peki emlak sektöründe bilirkişi ne demektir?

Kamile Esen emlak sektöründe boy gösteriyor!

Emlak sektöründe duruşuyla ve güzelliğiyle rakiplerini kıskandıran 46 yaşındaki Kamile Esen, sekreter olarak başladığı işinde şirket sahibi oldu.

Mresco Türkiye'den emlak sektörüne yepyeni yaklaşım!

Mresco Türkiye Group CEO’su Oya Zingal, yabancı yatırımcıyı Türkiye’deki emlak sektörüne çekecek yepyeni bir yaklaşım geliştirdikleri açıkladı. 

eskişehir emlak sektörü son durum Haberi

eskişehir emlak sektörü son durum

Eskişehir’in çeşitli bölgelerinde inşaat projeleri yapan müteahhitler “ev fiyatları düşecek mi” sorusunu yanıtladı. Eskişehirnet'te yer alan habere göre; hepsinin ortak cevabı fiyat düşüşünün mümkün olmayacağı oldu. 

Şirintepe ve Çamlıca taraflarında yıllardır ev ve işyeri yapan müteahhit soruyu şu şekilde yanıtladı:

“Konut fiyatlarının düşmesi mümkün değil. Demirin tonu şu an 7 bin 350 Lira. Bir yıl önce 4-5 bin liraydı. Bir ay önce 6 bin liraydı. Çivinin kilosu bile 15 lira olmuş. Arsa payı desen yüzde 33’ün altına yer yok. Kat yüksekliği nedeniyle kurtarmıyor. Üç kat olduğu için kurtarmıyor. Arsayı alamıyoruz… Son bir senedir inşaat yapan kişi sayısı da azaldı. Üretim azaldı. Şirintepe, Çamlıca, Esentepe, Sütlüce’de 2+1 daireler 250-300 binden satılıyor. 3+1 yeni yapılan daire 350-500 arası gidiyor. Konut fiyatları son 10...