24 / 04 / 2024

eskişehir inşaat işi ihaleleri

eskişehir inşaat işi ihaleleri

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İstanbul'daki 4 metro hattı inşaatı için dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 4 metro hattının inşaatı için dış borçlanma yetkisini gündeme aldı.

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Eskişehir'de 22.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor.

Eskişehir'de 22.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Ahmet Esat Ural Sudan’da inşaat işine başladı!

Gebze Belediyesi çalışanlarından biri olan ve belediye şirketlerinin eski yöneticisi olan Ahmet Esat Ural, Sudan’da inşaat işine başladı. Ural, Sudan'da fabrika inşa edecek.

İnşaat işçileri referanduma ne diyor?

Fatih'teki bir dernekte bir grup inşaat işçisi kart oynuyor. İşçilerin gündeminde ise referandum var. Peki inşaat İstanbul'da inşaat işçileri referanduma ne diyor?

Acil 1.314 inşaat işçisi aranıyor!

Hükümetin başlattığı istihdam seferberliği, İŞKUR üzerinde yürütülüyor. İşverenlerden İŞKUR’a 90 bin talep geldi ve kurum, 90 bin iş için acil eleman arandığını açıkladı. İşçi arayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor ve acil olarak 1.314 inşaat işçisi aranıyor.

Gülben Ergen'den anaokulu inşaatı için 350 bin TL!

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin 37’nci anakoulu Eskişehir'de inşa ediliyor. Gülben Ergen'in okul inşaatı için cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

eskişehir inşaat işi ihaleleri Haberi

eskişehir inşaat işi ihaleleri

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak.

Tapunun Şirintepe Mahallesi 15097 ada, 3.552,12 metrekarelik 21 nolu parsel üzerine, ekli Avan projede yapılacak bina inşaatı ile çevre düzenlemesi gösterilen yerlerin bilumum yapım işleri ile ilgili kat karşılığı inşaat işinin bedeli 16 milyon 157 bin 826 TL olarak belirlendi.

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanına göre, satış ihalesine teklif vereceklerin ihale zarflarını şartnamede belirtilen belgeler ile beraber satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun şekilde hazırlayarak 19 Temmuz 2022 Salı Günü Saat: 09:30’ a kadar Tepebaşı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim etmeleri gerekiyor. 

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Eskişehir İli...