25 / 04 / 2024

eskişehir kültür sanat merkezleri

eskişehir kültür sanat merkezleri

Eskişehir'de Lületaşı Kültür Sanat Merkezi' nin açılışı gerçekleşti. İstiklal Mahallesi Yalaman Sokak'ta bulunan Lületaşı Kültür ve Sanat Merkezi' nin açılışı çok sayıda sanatseverin katılımıyla yapıldı...

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Hatay Meclis binası kültür-sanat merkezi oluyor!

Hatay Devleti döneminde meclis binası olarak kullanılan ve geçtiğimiz günlerde kamulaştırılan tarihi bina, yanında bulunan konakla beraber kültür-sanat merkezi olacak.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

Eskişehir Millet Bahçesi yeniden değerlendirilecek!

Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı millet bahçesi plan notlarının yapılaşmayı artıracağını belirterek yeniden değerlendirmesine karar verdi...

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Bafra Kültür ve Sanat Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralıların senelerdir hayalini kurduğu Kültür ve Sanat Merkezi için ihaleye çıktıklarını müjdeledi.

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi'ni hizmete açtı.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Türkan Şoray Kültür Merkezi açılışa hazır!

Muratpaşa Belediyesi, Antalya’nın kültür-sanat ve sivil toplum hayatını geliştirecek 2 dev projesini hayata geçiriyor. 

eskişehir kültür sanat merkezleri Haberi

eskişehir kültür sanat merkezleri


Eskişehir'de Lületaşı Kültür Sanat Merkezi'nin açılışı gerçekleşti.


İstiklal Mahallesi Yalaman Sokak'ta bulunan Lületaşı Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılışı çok sayıda sanatseverin katılımıyla yapıldı. Lületaşı Kültür Sanat Merkezi'nin işletmeciliğini yapan Sadi Yalçın Aytuğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, merkezin Eskişehir'de sanata ve sanatçıya sahip çıkmayı amaçladığını belirtti.



Eskişehir...