28 / 03 / 2024

ETS tur rezervasyonları

ETS tur rezervasyonları

Gloria Hotels&Resorts otelleri, ETS Tur tarafından düzenlenen 7. Otelpuan Ödüller'inde Akdeniz Bölgesi'nin en beğenilen otelleri ödülüne layık bulundu.

28 Mayıs sonrası Türkiye’ye tur taleplerinde talep patlaması yaşandı!

Seçimlerin sona ermesiyle beraber Ruslar, Türkiye’ye akın etmeye başladı. ATOR tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası Rusların Türkiye turu rezervasyonları son bir haftada yüzde 40 oranında arttı.

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Temiz ve Murat Lafıbol ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi Emrah Gülşan tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Afyonkarahisar'da termal tesis rezervasyonları yüzde 57 düştü!

Afyonkarahisar'da, önceki yıllarda bayram dönemlerini yüksek dolulukla geçiren termal tesislerdeki rezervasyonlar, bu bayramda yüzde 57'ye kadar düştü.

Afyonkarahisar'daki termal tesislerin bayram rezervasyonları düştü!

Termal turizmin önde gelen bölgelerinden Afyonkarahisar'da, bayram tatili rezervasyonlarında doluluğun yüzde 57 seviyesinde kaldığı bildirildi. Acar: "Sadece bu 5 milyon liralık bir kayıp demektir" dedi.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İlker Çalışkan ve Cihan Kuytu ortaklığı tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Semercioğlu Tur Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Semercioğlu Tur Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Hüseyin Özhan tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, Molla Bayırı Sokak 'ta kuruldu.

Tur Assist restorasyon hizmeti verecek!

Tur Assist Genel Müdürü Fenercioğlu, sigorta şirketleri ile müşteri talepleri doğrultusunda alanlarını genişleterek, restorasyon hizmeti de vermeye başladıklarını söyledi.

CNP Tur Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

CNP Tur Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi; 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran' da Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi' nde açıldı.

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirket

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Kılıçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile Kadıköy'de 4 Haziran'da kuruldu.

ETS tur rezervasyonları Haberi

ETS tur rezervasyonları

Otelpuan.com sitesinde 186 bin 735 kişinin katılımı ile gerçekleşen anket sonucunda; Özaltın Holding'in turizm yatırımları olan Gloria Verde Resort, Gloria Golf Resort ve Gloria Serenity Resort, tatilciler tarafından Akdeniz bölgesinde 2014 yılının en beğenilen otelleri arasında yer aldı.Tatilcilerin konakladıkları tesislere dair görüş, öneri, eleştiri ve anılarını paylaştığı ve çok sayıda kişinin tatil için referans kaynağı olarak yararlandığı Otelpuan.com'da yapılan oylama sonuçlandı. Otelpuan ödülleri, otelpuan.com'da yorum yapan tatilcilerin, oda, servis, yiyecek- içecek, spor, aktivite, yüzme gibi tesis olanakları ve özelliklerini değerlendirdiği "Genel Memnuniyet Puanı", "Konakladığınız tesisi yakınlarınıza tavsiye eder misiniz?" sorusuna verilen cevaplardan oluşan "Tesis Tavsiye Oranı" ve tesisle ilgili ödenen ücret karşılığında alınan hizmeti ifade eden "Fiyat Performans Oranı" ile belirlendi. 



Ayrıca bağımsız bir denetim firması tarafından tesislere dair yapılan...