25 / 04 / 2024

euro plaza otel

euro plaza otel

Tek Borsa dergisi bugün piyasaya çıkan yeni sayısında Tarlabaşı'nı masaya yatırdı. Kentsel dönüşüm projesinin gündeme gelmesiyle yıldızı parlayan Tarlabaşı, yerli ve yabancı birçok yatırımcının akınına uğruyor... Ulusoyların yanı sıra oyuncu Kenan İmirzal

Otel odalarına yüzde 43 zam! İstanbul’da oda fiyatları 2 bin 790 liraya yükseldi!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) rakamlarına göre, 2022'de ülke genelinde otel doluluk oranları önceki yıla göre yüzde 28’lik artış gösterdi. İstanbul’da oda fiyatları 91 Euro’dan,136.8 (2790 TL) Euro’ya kadar çıktı.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

İspanya'da içinde 44 ev ve bir otel olan köy 260 bin Euro'ya satılıyor!

İspanya’nın kuzey batısında yer alan Salto de Castro isimli bir köyün 260 bin Euro gibi bir bedelle satışa çıkarılması uluslararası bir ilgi elde etti.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Mermerler Şirketler Grubu otel projesine 30 milyon Euro yatıracak!

Mermerler Şirketler Grubu, Beşiktaş’ta tarihi bir yapıyı otele dönüştürmek için harekete geçti. Anıtlar Kurulu’ndan onay bekleyen grup, proje için yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapmayı ve 385 kişiye istihdam yaratmayı planlıyor.

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Almanya'daki Türklere Doğru isimli otel 3.6 milyon euroya satılıyor!

Almanya'nın güney eyaleti Bavyera'nın yukarı Salzberg bölgesinde ve Hitler’in karargahı 'Kartal Yuvası’nın yanında bulunan 'Türklere' isimli otel 3.6 milyon euro fiyatla açık artırmaya çıkarılıyor...

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Almanların ünlü otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu satın alıyor!

Dünya çapında 118 otele sahip Almanların ünlü ve tarihi otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu Grubu 700 milyon Euro'ya satın alacak. Huazhu, 2025'e kadar grubun otel sayısını 250’ye cirosunu ise bir milyar Euro'nun üzerine çıkarmayı hedefliyor…

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

euro plaza otel Haberi

euro plaza otel

Adı daha çok kavga ve kapkaç olaylarıyla gündeme gelen Beyoğlu'nun tarihi semti Tarlabaşı, yatırımcıların yeni cazibe merkezi. 'Suç merkezi' olarak tanımlanan bölge, kentsel dönüşüm projesinin gündeme gelmesiyle biranda yatırımcıların çekim merkezi olmaya başladı.

Rehabilitasyon projesinin ilk etabına 100 milyon dolarlık teklif vererek ihaleyi kazanan Çalık Grubu, kentsel dönüşüme hazırlanırken, yerli ve yabancı birçok yatırımcı da bölgeye akın ediyor. Tarlabaşı'nda yatırım yapanlar arasında en fazla öne çıkan isim kuşkusuz Adnan Polat. Beyoğlu'nda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıklayan Adnan Polat'ın 'Beyoğlu'nda bin 200 binayı yeniden yapılandıracağız, tarihi dokuyu bozmadan rezidans ve alışveriş merkezi haline getireceğiz' dediği binalar arasında Tarlabaşı'nda birçok binanın olduğu konuşulanlar arasında. Semtte, konu hakkında bilgisi olan...