19 / 04 / 2024

eva 2016 değerleme

eva 2016 değerleme

EVA Gayrimenkul Değerleme, 2016 yılı konut satış istatistiklerini açıkladı. Araştırmaya göre son konut satışlarındaki son üç yıllık artış oranı ise yüzde 15,11 oldu. 2016 yılında 1 milyon 341 bin 453 konut satıldı.

Değerleme raporları konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabilir!

Kat Mülkiyeti Kanunu’ndan kaynaklanan anlaşmazlıklar için başlayan arabuluculuk şartını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, değerleme raporlarının konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabileceğini söyledi.

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Akfen GYO 2020 değerleme şirketini seçti! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmalık A.Ş. ile anlaştı... 

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Gayrimenkul alan yabancılara değerleme zorunluluğu!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şebnem Hasdedeoğlu, gayrimenkul alımı yoluyla TC vatandaşlığına hak kazanmakla ilgili olarak değerlemeyle ilgili tüm detayları paylaştı.

Mistral GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı...

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2015-2016 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 2015 ve 2016 yıllarına ilişkin yapılan değerleme raporlarını yayınladı. 

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye 17. Uluslararası ödül!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, alanında Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards danışmanlık kategorisinde 17. ödülünü aldı.

EVA Gayrimenkul Değerleme ile emlakta gelişmeler cepte!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği güncel araştırmalar, raporlar ve sektöre dair yorumlar, kuruluşun geliştirdiği mobil uygulama ile güncel olarak cep telefonudan takip edilebilecek.

Korupark 3. Etap'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Korupark 3. Etap 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Korupark 1. ve 2. Etap'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Korupark 1. ve 2. Etap 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

eva 2016 değerleme Haberi

eva 2016 değerleme

EVA Garimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2016 yılında 1.341.453 konutun satıldığını, bu oranın 2015 yılının aynı döneminde gerçekleşen 1.289.320 dolayındaki satışa yakın olduğunu belirtiyor.




İpotekli konut satışlarında yüzde 3.5 artış

 


Yazıcı, 2016 yılında yapılan ipotekli konut satışlarının 2015 yılındaki ipotekli konut satışlarına kıyasla yaklaşık yüzde 3,5 oranında arttığını da kaydetti.

Her iki satıştan biri ilk konutlar

 


Bir başka önemli verinin ise mülkün ilk sahipliği...