19 / 04 / 2024

Eva Gayrimenkul ödülleri

Eva Gayrimenkul ödülleri

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Eva Gayrimenkul Euromoney's Real Estate Awards 2013'te ödül aldı!

Eva Gayrimenkul Euromoney dergisi tarafından düzenlenen Euromoney's Real Estate Awards 2013'te ödülleri topladı. Real Estate Awards 2013 ödüllerinde en iyi Gayrimenkul Araştırma, Değerleme, Danışmanlık firması seçildi...

Eva Gayrimenkul'e Euromoney'den 3 ödül!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ, eğitim faaliyetleri de bulunan finans dünyasının en prestijli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından düzenlenen “Euromoney's Real Estate Awards 2013”de ödülleri topladı...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin birincisi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Dünya'nın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği 2020 anketinin kazananları belirlendi.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

EVA Gayrimenkul'den imar barışı yönetim danışmanlığı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kurumsal firmaların imar kanununa aykırılığı olan yapılarının kayıt altına alınması işlemlerinde profesyonel hizmet ağıyla hizmet verdiklerini söyledi. 

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye 17. Uluslararası ödül!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, alanında Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards danışmanlık kategorisinde 17. ödülünü aldı.

Eva Gayrimenkul ödülleri Haberi

Eva Gayrimenkul ödülleri

Eva Gayrimenkul Değerleme, gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle tanıştırmak ve bu alanda uluslararası bir standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’da  “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı.


Londra’da düzenlenen ödül töreni sonrasında bir açıklama yapan Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin; “Öncelikle ödülü bize layık gören herkese teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Eva Gayrimenkul Değerleme olarak, sektörde uzun yıllardır tecrübeleri olan uzmanlaşmış bir kadroyla hem yerli, hem de yabancı yatırımcılara hizmet vermekteyiz. Değerleme sektöründe yatırımcılara sunduğumuz hizmetlerin, gayrimenkul sektörüne kazandırdığımız araştırma ve raporlar ile yayınların uluslararası arenada ödüle layık görülmesi bizim için büyük bir mutluluk. Aldığımız tüm bu ödüller değerleme sektörünün Türkiye’de iyi bir noktaya geldiğini gözler önüne...