27 / 04 / 2024

Eval Park projesi

Eval Park projesi

Toplam 43 bin metrekare arsa alanında inşa edilen projede 870 daire yer alıyor. Bahçeşehir Eval Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 20 11 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Eval Park satılık daire!

İnşaat çalışmalarının Eylül ayı sonunda başlanması planlanan projede 870 daire yer alıyor. Bahçeşehir Eval Park satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Bahçeşehir Eval Park daire fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede inşaat çalışmaları Eylül ayı sonunda başlanması planlanıyor. Bahçeşehir Eval Park daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Eval Park Evleri fiyat!

İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde bulunan projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Eval Park Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 400 bin TL'den başlıyor.

Eval Park ne zaman teslim?

Eval Park Bahçeşehir'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Eval İnşaat imzası taşıyan proje 43 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Peki Eval Park ne zaman teslim edilecek?

Eval Park Bahçeşehir fiyatları!

Eval Park Bahçeşehir fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 870 adet daire ve 20 adet ticari üniteden oluşan proje Eval İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Bahçeşehir Eval Park iletişim!

Bahçeşehir Eval Park iletişim için 0212 876 20 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen proje 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Eval Park Bahçeşehir satışta! 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eval İnşaat tarafından hayata geçirilecek Eval Park satışa çıktı. Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projede daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Zonguldak Karakum Sahili Manolya Park projesi Haziran'da tamam!

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi!

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi metroya 3 dakika ve metrobüse 7 dakika mesafede inşa ediliyor.Bağcılar Adn Park projesinde 48 daire yer alıyor.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Eval Park basın toplantısı 26 Mayıs'ta!

Esenkent'te Eval İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Eval Park basın toplantısı 26 Mayıs Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Akyazı Karacasu Park Projesi’nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu. Projenin yüzde 70'i tamamlandı...

Eval Park projesi Haberi

Eval Park projesi

İnşaat çalışmalarının Eylül ayı sonunda başlanması planlanan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Ulaşım bilgisi kapsamında Eval Park projesi Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve metroya yakın bir bölgede hayata geçirilmesi planlanıyor.


Toplam 870 daireden meydana gelen proje İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 43 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. 


Daire teslimlerinin 36 ay içerisinde yaşamın başlaması planlanan projede daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 20 ticari ünite bulunuyor.


Bahçeşehir Eval Park iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 876 20 11

Web: www.evalpark.com

Tülay...