28 / 03 / 2024

Evim Türkiye Fuarı kampanyaları

Evim Türkiye Fuarı kampanyaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığıyla 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı bugün kapılarını açacak. 

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Evim Türkiye 28-30 Haziran’da Essen'de!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ikincisi 28-30 Haziran tarihleri arasında, Almanya Essen’de düzenlenecek.

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Vakıf GYO ICONOVA projesiyle gurbetçilerle buluştu!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen Evim Türkiye Fuarı’nda, Avrupa’da yaşayan gurbetçilere ve yabancı yatırımcılara Vakıf GYO AŞ’nin ortağı olduğu ICONOVA Projesi tanıtıldı….

Avrupalı Türkler ev alırken kandırılırsa zararı Turyap karşılıyor!

Türkiye’nin en büyük emlak zincirine sahip firması Turyap, Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat’ta gerçekleştirilen  ‘Evim Türkiye Fuarı’na katıldı

Sur Yapı projelerine ziyaretçi akını!

Sur Yapı, 08 – 10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’na 15 projesiyle katıldı. Firma, stant alanında yaklaşık bin kişiyi ağırladı.

Konut satışlarına Evim Türkiye dopingi!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın İlki Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. Fuarda yapılan satışlarla konut piyasasının canlandığını belirten yetkililer, yeni fuarlar için gün sayıyor.

Evim Türkiye Fuarı kampanyaları Haberi

Evim Türkiye Fuarı kampanyaları

Türkiye'nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının yer alacağı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, bugünden itibaren Almanya'nın Düsseldorf kentinde ziyaretçilere kapılarını açıyor.

Ziyaretçiler, 8-10 Şubat tarihleri arasında açık olacak fuarda sergilenecek projeler arasından ev, iş yeri ve dükkan seçeneklerini inceleyerek, fuara özel indirimler ve kampanyalardan da yararlanarak, en uygun koşullarda konut alma fırsatı yakayalayacaklar. 

Her bütçeye uygun emlak seçeneklerinin bulunacağı fuarda, sürpriz hediyeler ve ikramları da yer alacak. Türkiye'nin yurt dışında tanıtımına katkı sağlayan ve emlak sektörünü Avrupa'daki paydaşlarıyla bir araya getirecek Evim Türkiye Fuarına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katılacak. 

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarına sektörün çatı dernekleri Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) yanı sıra Türkiye'nin önde...