29 / 03 / 2024

Gayrimenkul sektörünün kalbi Almanya'da atacak!

Gayrimenkul sektörünün kalbi Almanya'da atacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığıyla 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı bugün kapılarını açacak. 



Türkiye'nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının yer alacağı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, bugünden itibaren Almanya'nın Düsseldorf kentinde ziyaretçilere kapılarını açıyor.

Ziyaretçiler, 8-10 Şubat tarihleri arasında açık olacak fuarda sergilenecek projeler arasından ev, iş yeri ve dükkan seçeneklerini inceleyerek, fuara özel indirimler ve kampanyalardan da yararlanarak, en uygun koşullarda konut alma fırsatı yakayalayacaklar. 

Her bütçeye uygun emlak seçeneklerinin bulunacağı fuarda, sürpriz hediyeler ve ikramları da yer alacak. Türkiye'nin yurt dışında tanıtımına katkı sağlayan ve emlak sektörünü Avrupa'daki paydaşlarıyla bir araya getirecek Evim Türkiye Fuarına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katılacak. 

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarına sektörün çatı dernekleri Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) yanı sıra Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firmaları katılacak.

4 bin 900 metrekare fuar alanında 3 gün boyunca katılımcı markalar projelerini sunarak satış yapma, ödeme avantajlarını anlatma imkanı bulacak. Fuara İstanbul'daki büyük firmaların yanı sıra Anadolu firmaları ve belediyeler de ilgi gösterdi.

Gurbetçiler Türkiye'den ev alacak!

Evim Türkiye Fuarı'na ünlülerden büyük destek!


Geri Dön