29 / 03 / 2024

Evoscouts İletişim Projeleri iletişim

Evoscouts İletişim Projeleri iletişim

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi kuruldu!

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ergün tarafından kuruldu.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesreen Abu Kayas tarafından kuruldu. 

Şua İnşaat’ın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

1992 yılından bu yana sektörde projeler üreten Şua İnşaat, PR çalışmalarını yönetmesi için İnomist İletişim’i tercih etti.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serdar Kolo, Mahmut Mısır ve Emre Özkaya ortaklığında kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Evoscouts İletişim Projeleri iletişim Haberi

Evoscouts İletişim Projeleri iletişim

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.


Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi konusu: 

1-Gerçek ve tüzel kişilerin iş süreçlerine dış kaynaklı çözüm hizmeti sağlamak, onların projelerini, ürün hizmetlerini, kampanyalarını müşteri destek hattı, çağrı merkezi, tele pazarlama ve diğer iletişim yöntemleri marifetiyle müşteriye tanıtmak, pazarlamak, satış faaliyetinde bulunmak; işbu proje, ürün, hizmet ve kampanyalara yönelik iş sürecini ele almak planlamak ve yönetmek, 2-Her türlü çağrı merkezleri kurmak, işetmek, kiralamak, kiraya vermek ve bununla ilgili gerekli altyapı ve üst yapı sistemlerini kurmak, gerekli olan bütün alet ve edevatların alımını,satımını ,ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Çağrı merkezi kurmak, (call center) çağrı merkezlerine gelen müşteri taleplerini değerlendirmek, müşteriyi ürün hakkında...