26 / 04 / 2024

Evren Yiğit yatırımları

Evren Yiğit yatırımları

Evren Yiğit Mimarlık'ın kurucusu Evren Yiğit, önümüzdeki yıldan itibaren yurtdışında daha fazla proje yapmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Gayrimenkul sektöründe öğrencilere yönelik yatırımlar artacak!

Öğrencilerin kiralık ev bulma telaşına girdi. Yurt projelerini hizmetle zenginleştirilmiş bir gayrimenkul yatırımı olduğunu söyleyen Novu Genel Müdürü Kahraman Yiğit, öğrencilere yönelik yatırımların artacağını söyledi.

İzmir'e son 10 yılda yapılan kamu yatırımları mecliste!

Son on yıl içinde İzmir'e yapılan kamu yatırımların TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Evren Yiğit Mimarlık hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe Evren Yiğit Mimarlık markasıyla faaliyet gösteren Yüksek Mimar Evren Yiğit, hedeflerini büyütüyor. Yurt dışında ofis sayısını artırıp, birçok özel ve kamu projelerini hayata geçirecek.

Safranbolu'da yatırımlar devam ediyor!

'En îyi Korunan 20 Kent' arasında bulunan Safranbolu'da yatırımlarının devam ettiğini belirten Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, hali hazırda üst geçit ve Akçasu Dere Islah projelerinin sürdüğünü söyledi.

Evren Yiğit yatırımları Haberi

Evren Yiğit yatırımları

Evren Yiğit Mimarlık'ın kurucusu Evren Yiğit, önümüzdeki yıldan itibaren yurtdışında daha fazla proje yapmayı hedeflediklerini belirtiyor. Şirket, proje üretmenin yanı sıra gayrimenkul ve mimarlık sektöründeki etkinliklerde de aktif olarak yer almayı planlıyor. 


Evren Yiğit Mimarlık, Türkiye'deki başarılı projelerinin ardından hedef büyüttü. Şirketin kurucusu Evren Yiğit, önümüzdeki yıldan itibaren yurtdışında daha fazla proje yapmayı hedeflediklerini belirtiyor. Proje üretmenin yanı sıra, gayrimenkul ve mimarlık sektöründeki etkinliklerde de aktif olarak yer almayı planladıklarını söyleyen Evren Yiğit; eğitim hayatından, şirketin hedeflerine, yurtdışında aldıkları projelerden yapıların tasarım sürecine kadar sorularımızı şöyle yanıtlıyor. 


Eğitiminizden ve bugüne kadar ki kariyerinizden bahseder misiniz? 


2001 yılında içmimarlık sektörüyle profesyonel iş hayatına başladım. O.D.T.Ü. 

Mimarlık Fakültesi 2001 mezunuyum, 2005 yılında da aynı bölümde yüksek lisansımı tamamladım. 4 yıl başka firmalarda çalışıp tecrübe edindikten...