19 / 04 / 2024

Eyüpsultan spor merkezi

Eyüpsultan spor merkezi

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı imara açıldı iddiası!

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı ilan edilen binlerce metrekarelik alan imara açıldı. “Orman-kentsel yeşil ve spor alanı” fonksiyonu olan parsellere “konut-ticaret” fonksiyonu verildi. Alana AVM ve rezidans inşa edilmesinin önü açıldı. 

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Torunlar GYO Eyüpsultan parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Eyüpsultan parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İBB önünde kentsel dönüşüm tepkisi: Eyüpsultan Yeşilpınar'da metrekareler kesiliyor!

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşümle ilgili olarak bir grup mahalleli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası önünde eylem yaptı ve basın açıklaması gerçekleştirdi. Sakinler, metrekarelerden de büyük kesintiler yapıldığına dikkat çekti.

Eyüpsultan Kemerburgaz Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz - Mimar Sinan Mahallesi, 411 adanın kuzeyinde bulunan tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk Eyüpsultan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan Göktürk Eyüpsultan 200 ada 1 parsele ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

İBB’ye ait mülklerin kirasını Eyüpsultan Belediyesi topladı!

Eyüpsultan Belediyesi’nin ilçedeki İBB’ye ait 73 adet taşınmazın kira ve işgaliye bedellerini topladığı ve tahsil ettiklerini de İBB’ye ödemediği belirlendi. İBB’ye ait olup kira ve işgaliyesi Eyüpsultan Belediyesi tarafından tahsil edilen yerler arasında Piyer Loti'de bulunuyor.

Eyüpsultan'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde riskli yapıların yıkımına devam ediyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan projesinin inşaatına 2021'de başlıyor!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım ve tahliye işlemlerinin devam ettiği projenin inşaatına 2021'de başlanması hedefleniyor.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Eyüpsultan'da okul arazisi satışa çıkarıldı!

Eyüpsultan'da daha önce yıkılan Kemer Okulları'nın bulunduğu 210 bin 538 metrekarelik arazisi satışa çıkarıldı. Eyüpsultan Belediyesi söz konusu satış için meclisten yetki aldı. 

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Eyüpsultan spor merkezi Haberi

Eyüpsultan spor merkezi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdelediği, Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için çalışmalara başlandı.

Eyüpsultan Belediyesi'nde yer alan habere göre; ilçe sakinlerinin hzimetine açılacak “Eyüp Stadı Spor Salonu” 7’den 70’e herkese spor yapma imkanı sunacak, daha sağlıklı bir neslin yetişmesine imkan sunacak.

Merkez Mahallesi, Düğmeciler Caddesi'ndeki Eyüp Stadı’nın arkasında bulunan alanda yapılması planlanan spor salonu, toplamda 5 bin 69 metrekare alan olacak.

Eyüp Stadı Spor Salonu'nun içerisinde profesyonel hentbol, voleybol, basketbol maçlarının oynanabilecek ve 750 seyirci kapasitesine sahip olacak.

Ayrıca kompleks içerisinde antrenman salonları, kafeterya, derslik, atölyeler, toplantı salonu ve kitap kafe de bulunacak.