16 / 04 / 2024

Eyüpsultan Topçular Aile Sağlığı Merkezi

Eyüpsultan Topçular Aile Sağlığı Merkezi

Seçim sürecinde Eyüpsultan’ın sokaklarını dolaşarak halkın sorun ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Köken, öncelikli projelerini vatandaşların ihtiyaçlarına göre belirleyerek tek tek hayata geçirmeye başladı...

Eyüpsultan Topçular 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada, 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

İstanbul Eyüpsultan'da 18.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon 411 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı. 

Eyüpsultan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, 859 ada, 40, 109, 114, 115, 116 ve 117 parseller ile Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Eyüpsultan Kemerburgaz Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Eyüpsultan imar planlarında İBB devre dışı kaldı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Eyüpsultan'da yapacağı kültür merkezinin inşaatı için hazırlanan imar planlarında İBB'yi devre dışı bıraktı. 

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durumu paylaştı. 

Eyüpsultan'da 65 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi köyü, 193 parselde yer alan tarlayı 65 milyon TL'ye satıyor...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde inşaat hızlandı!

2016'da Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edilen İstanbul Eyüpsultan Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüm projesinin temeli 25 Mayıs'ta atıldı. Peki projede son durum ne?

Eyüpsultan Topçular Aile Sağlığı Merkezi Haberi

Eyüpsultan Topçular Aile Sağlığı Merkezi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, seçim sürecinde Eyüpsultan’ın sokaklarını dolaşarak halkın sorun ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Köken, öncelikli projelerini vatandaşların ihtiyaçlarına göre belirleyerek tek tek hayata geçirmeye başladı.

Eyüpsultan Belediyesi resmi internet sitesinde yer alan habere göre; Bu kapsamda Topçular Mahallesi’nin en büyük ihtiyacını karşılayacak 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezi yapımı için proje hazırlanarak başlatıldı. Aile Sağlığı Merkezi’nde kurulacak “Sağlıklı Yaşam Ünitesi”nin ise büyük ilgi göreceği belirtiliyor.

Aile sağlığı merkezi üç kattan oluşacak. Bodrum ve zemin katla birlikte 671.5 metrekarelik bir alana kurulacak olan merkezin giriş katında 78.5 metrekarelik 112 Acil Servis alanı bulunacak.

Bölgede sağlık konusunda yaşanan sorunlar, merkezin hizmete girmesiyle çözülmüş olacak.

SAĞLIKLI YAŞAM ÜNİTESİ BÜYÜK BİR İHTİYACI KARŞILAYACAK

Daha önce Topçular’da yer alan 112 Acil ünitesi yenilenerek...