28 / 03 / 2024

eyyübiye kentsel dönüşüm kararı

eyyübiye kentsel dönüşüm kararı

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Şanlıurfa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ  ortaklığında Akçamesçit bölgesinde devam kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Akçamescit kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Akçamescit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1.etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Şanlıurfa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021'de bitecek!

Eyyübüye Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etabın önümüzdeki yıl biteceğini belirtti...

Şanlıurfa Eyyübiye'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karakoyunlu mahallesinde vatandaşlara, kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi'nde yer alan bazı mahallelerdeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Eyyübiye On İkiler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediyesi On İkiler Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarının startını verdi. 12 blok olarak inşa edilecek projede 334 adet konut, 77 adet iş yeri ve 2 adet ticari alan yer alacak. 

Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye’de değişimin başlangıcı olacak kentsel dönüşüm için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Şanlıurfa’da, çarpık kentleşmenin en yoğun olduğu yerleşim birimlerinin başında gelen Eyyübiye ilçesi, kentsel dönüşüm uygulamaları ile çağdaş, modern ve yaşanabilir bir kent olma yolunda atağa geçti.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm iyi bir fırsat olacak!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Eyyübiye'de bulunan Yenice ve On İkiler Mahallelerinde yenileme çalışmaları yapılacağını ve bunun için de kentsel dönüşümün iyi bir fırsat olacağını belirtti.

3 ilde kentsel dönüşüm proje alanları belli oldu!

Gaziantep Şahinbey ile Oğuzeli ilçesinde, Trabzon Beşikdüzü ilçesinde ve Şanlıurfa Karaköprü ile Eyyübiye ilçesinde ilan edilen “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanları” 5 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

eyyübiye kentsel dönüşüm kararı Haberi

eyyübiye kentsel dönüşüm kararı

Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi. Bakanlar Kurulu Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar için