29 / 03 / 2024

eyyübiye pazar yatırımları

eyyübiye pazar yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

Turizm yatırımlarına ajans desteği!

Turizm sektörü ve pazarının ihtiyaçlarını, eğilimlerini belirleyerek ilgililere tavsiyelerde bulunacak olan yatırım ajansı, turizm potansiyelinin tüm yönleriyle değerlendirilerek ülke ekonomisine kazandırılmasına, turizm yatırımlarının ve ülke ekonomisindeki payının arttırılmasına yönelik çalışmalar

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Sırbistan Sancak'ta Türk yatırımları artacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Sancak'taki Novi Pazar Belediye Başkanı Nihad Bisevac ile görüştü. Bilgiç, Sancak'ta Türk yatırımlarının artacağını söyledi.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı 'konut' yatırımlarıdır!

TSKB Gayrimenkul genel müdürü Makbule Yönel Maya Türkiye’deki fırsatlar ve sektörün yabancı yatırımcılar için çekiciliği hakkındaki fikirlerini belirtti. Maya, "Türkiye Gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı hiç kuşkusuz “konut” yatırımlarıdır." dedi

İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de ofis yatırımlarını artırdı!

ANADOLU Gayrimenkul, İstanbul Teknik Üniversitesi ile "Değişen Ofis Alanı Kullanımı Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi" adlı rapor hazırladı. Raporda yeni yatırımların farklı alt merkezlere doğru kaymaya başladığı vurgulandı..

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne yapılan yatırımlar devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile dünya çapında kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Cumartesi ve pazar gününü Erciyes'te geçirenlerin bilançosu 60 bin kişi olarak açıklandı.

Şanlıurfa'da sağlık yatırımları masaya yatırıldı!

Şanlıurfa'da sağlık yatırımları masaya yatırıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa' da yapılan sağlık yatırımları ve de Eyyübiye Devlet Hastanesi hakkında geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.

Makbule Yönel Maya: Galataport projesi Karaköy'deki otel yatırımlarını hızlandırdı!

Halk arasında daha çok Galataport ihalesi olarak bilinen Salı Pazarı Kruvaziyer Limanı Projesi Karaköy'e hareket getirdi. İhale sonrası özellikle bölgedeki otel yatırımları da hız kazandı.

Geri dönüşüm sektöründe yeni yatırımlar yolda!

Türkiye'deki atık yönetimi ve geri dönüşüm sektörü, hem özel sektörün hem de yerel yönetimlerin katkılarıyla 5 milyar Euro'luk bir pazar haline geldi. Bu sektörde yeni yatırımlar yolda...

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

eyyübiye pazar yatırımları Haberi

eyyübiye pazar yatırımları


2016 yılında başlatmış olduğu 'Her İlçeye Modern Semt  Pazarı' projesi kapsamında Haliliye, Halfeti, Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Suruç ve Viranşehir’de yapımı tamamlanan Bozova, Hilvan, Siverek ve Eyyübiye’de ise inşaat çalışmaları hızla süren semt pazarları bulundukları ilçede vatandaşlara daha rahat bir alış veriş sağlıyor.


İlçelerin modern bir kimliğe bürünmesi adına başlatılan projeler kapsamında, ilçe ayrımı yapılmaksızın yürütülen çalışmalar kapsamında dağınık ve günü birlik pazar kültürünü daha modern ve düzenli bir alış veriş alanı yapmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde kuracağı semt pazarları ile ilçelerde oluşan görüntü kirliliğinin de önüne geçmiş olacak.


EYYÜBİYE'DEKİ SEMT PAZARI KISA SÜREDE TAMAMLANACAK


Proje kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesindeki 25 metrelik Briketçiler Bulvarı üzerinde yapımı devam eden semt pazarı kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak. Nüfus bakımından Şanlıurfa'nın en yoğun bölgesi olan...