18 / 04 / 2024

Faruk Rüyal Ergül kimdir

Faruk Rüyal Ergül kimdir

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Emre Ergül, 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı!

Sabah ve Habertürk gazetelerinin Yazıişleri Müdürlüğünü yapan Emre Ergül, medyadaki işlerini askıya aldı ve 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı.. Emre Ergül, Yunanistan'da ilk Türk markalı projeyi yapıyor..

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü Cihangir'de ev arıyor!

Aynı eve çıkmayı planlayan Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir’de ev ararken görüldü.

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir'den ev bakıyor!

Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Hazar Ergüçlü, Cihangir’de ev ararken görüntülendiler. Aynı eve çıkmayı planlayan ünlü çiftin ev arayışlarına Cihangir’den başladığı söyleniyor.

Derince’de 2017 yatırım yılı olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 2017'nin Derince'de yatırım yılı olacağını söyledi.

Yalova'da 2017 yatırım yılı olacak!

Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, "2017 yılı Yalova’nın yatırımlar yılı olacak. " dedi.

Ege'ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor!

Ege Bölgesine yatırımcı akını artarak sürüyor. Sadece Ege’ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor. İzmir ve Ege Bölgesi'nde inşaat yatırımları hız kesmiyor.

Kahramanmaraş'ta 2017 yatırım yılı olacak!

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, kentin atağa geçtiği yatırım teşviki başvurularında geçen yıl 4 kat artış yakaladığını belirterek, Kahramanmaraş için 2017’nin yatırım yılı olacağını ifade etti.

İnşaat sektör endeksi yılı yükselişle tamamladı!

Holding ve yatırım, inşaat ve taş toprak gibi endekslerin de bulunduğu 18 sektör endeksi yılı yükselişle tamamlarken, ulaştırma, gıda-içecek, iletişim ve ticaret olmak üzere 4 sektör endeksi ise düşüş kaydetti.

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Faruk Rüyal Ergül kimdir Haberi

Faruk Rüyal Ergül kimdir

Faruk Rüyal Ergül kimdir?
1962'de Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden Lisans diploması alan Faruk Rüyal Ergül, Master ve Doktora çalışmalarını New York Universitesi Tandon School of Engineering’de sırasıyla 1968 ve 1971 yıllarında tamamladı. 1973'te ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapan Ergül, aynı üniversitede sırasıyla Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör olarak 2008 yılına kadar çalıştı. 

1993-1998 döneminde üniversitede Bütçe Komisyon üyeliği ve başkanlığı yapan Faruk Rüyal Ergül, akademik görevlerine parallel olarak çok sayıda araştırma ve uygulama projesinde proje yöneticisi veya araştırmacı olarak görev aldı.

Aselsan, TÜBİTAK, TTGV gibi kuruluşlara danışmanlık hizmetleri veren Ergül'ün çeşitli yurtiçi ve yurtdışı konferans ve dergilere sunulmuş çok sayıda yayını...