26 / 04 / 2024

Fatih otel yıkım

Fatih otel yıkım

Fatih'te tarihi çeşme ve surların üzerinde bulunan otel ve pansiyonun yıkılması için çalışmalara başlandı. Yıkımın ardından son durum havadan görüntülendi.

Fatih'te tarihi surun üzerindeki otel ve pansiyon yıkılıyor!

Fatih'te tarihi sur kalıntılarının ve tarihi çeşmenin üzerinde bulunan 5 katlı otel ve 4 katlı pansiyon yıkılıyor.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Gökçeada'daki Masi Otel'e yıkım kararı!

Gökçeada ilçesi eski Bademli köyünde yapılan Masi Otel, sit alanı sınırları içerisinde olduğunu ve arazinin kullanım özelliğinin bozulması sebebiyle dava üzerine dava açıldı. Dava sonucunda otel için yıkım kararı çıktı

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Fatih’te önlemsiz yıkım mahalleliyi korkuttu!

Fatih’te depreme dayanıksız ve eski olduğu gerekçesiyle yıkımına başlanan Fatih Hattat Rakım Ortaokulu'nda, yıkım önlemi alınmaması korku dolu anlar yaşattı.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki kaçak yapısı için yıkım kararı!

FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'da bulunan 8.3 dönümlük çiftliğinde ağaç kolonlar üzerinde inşa edilen kaçak eviyle ilgili yıkım kararı alındı.

Manavgat’ta tartışmalı otel yıkımına dava!

Manavgat'ta kaçak olduğu nedeniyle yıkılan otelin sahibi İhsan Aral, Konya Bölge İdare Mahkemesi'ne itiraz etti. Mahkeme kararı beklenmeden yıkımın gerçekleştiğini iddia etti.

Manavgat'ta tartışmalı otel yıkımı!

Antalya Manavgat'ta  bir butik otelin yıkımı sırasında tartışma çıktı. Belediye tarafından çok sayıda personelin gelerek, binayı boşaltıp, başladığı yıkım sürerken mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Bodrum'da imar planına aykırı yapıların yıkım işlemleri sürüyor!

Bodrum'da imara aykırı bölümleri tespit edilen otel, villa, rezidans ve lüks dairelerin yer aldığı 19 projede yıkım çalışmaları devam ediyor...

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına ara verildi!

Nevşehir'in Göreme ilçesinde peribacalarının olduğu bölgede başlatılan iş yeri ve konut inşaatının yıkımına devam ediliyor. 

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Nevşehir Göreme'deki otel inşaatı hakkında yıkım kararı alındığı ve yıkıma başlandığı bildirildi.  

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Fatih otel yıkım Haberi

Fatih otel yıkım

Fatih Cankurtaran Mahallesi'nde tarihi sur ve çeşme üzerinde bulunan otel ile pansiyon için yıkım kararı verildi. Akşam'da yer alan habere göre; Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yıkım talimatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiğini açıkladı.

İstanbul'da önemli açıklamalar yapan Kurum, "En son Fatih'te tarihi bir çeşmenin üzerine otellerin yapıldığını gördük ve sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla orada hemen yıkım sürecine girdik. O tarihi ve kültürel değeri gün yüzüne çıkaracak süreci adımı attık. Fatih belediyemiz surların restorasyonunu yapacak ve üstünü millet bahçesine çevireceğiz. Bu parkta, bahçede vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecekler. Bir taraftan tarihsel dönüşümü yapmak durumundayız" açıklamasında bulundu.

Hafta başı başlayan çalışmalarda 5 katlı otel ile 4 katlı pansiyonun yıkılması için çalışmalara başlandı. Yıkımın ardından  son durum havadan fotoğraflandı.

Tarihi Avrat Taşı iki...