26 / 04 / 2024

Fatma Atasoy

Fatma Atasoy

Atasoyu Turizm Gıda İnşaat Hafriyat Limited Şirketi, Fatma Atasoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Şanlıurfa Caddesi'nde kuruldu.

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı son yolcuğuna uğurlandı!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı vefat etti!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı vefat etti. 

Ak Yapı’nın acı günü! Hacı Fatma Asmalı vefat etti!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı vefat etti.

Fatma Çınar, KT Kira Sertifikaları'ndan ayrıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Çınar Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden ayrıldı. 

Fatma Şahin: MIPIM'de şehrimi pazarlayacağım!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin , "MIPIM’de hem şehrimin CEO’su olarak şehrimi pazarlayacağım hem de odak nokta kentsel dönüşüm üzerinden bu pazarlamayı yapacağım.” dedi.

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atasoy, Fatih Atasoy ve Gülcan Duğdelen ortaklığında kuruldu.

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Fatih İlçesi'ne bağlı Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı..

Atasoy İş Makinaları İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasoy İş Makinaları İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hamza Atasoy tarafından kuruldu. 

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından Fatih İlçesi, Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Fatma Şahin'den öğretmenlere konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir olarak öğretmenlere yönelik konut projesi üzerine çalıştıklarını belirtti.

Fatma Atasoy Haberi

Fatma Atasoy
Atasoyu Turizm Gıda İnşaat Hafriyat Limited Şirketi, Fatma Atasoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Atasoyu Turizm Gıda İnşaat Hafriyat Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTELİĞİ ULUSLARARASI VE ŞEHİRLER ARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans...