19 / 04 / 2024

Fenerbahçe Token fiyat

Fenerbahçe Token fiyat

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Fenerbahçe kombine bileti kaç TL? Kombine bilet ne kadar 2023? 21 Haziran 2023 Fenerbahçe kombine fiyat listesi!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu için kombine kart fiyatlarını belirlediğini duyurdu. Yenileme sürecinin yarın başlayacağı ve genel satışların 7 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Fenerbahçe tutkunu babalar için harika fırsatlar; Fenerium 2023 Babalar Günü İndirimi ve fiyat listesi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi markası Fenerium, 2023 Babalar Günü kampanyasını duyurdu. İşte Fenerium'da indirime giren Babalar Günü ürünleri ve fiyat listesi...

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Fenerbahçe Token geliyor! İşte merak edilenler!

'Fenerbahçe Token' piyasaya nasıl sunulacak? İşte tüm ayrıntılarıyla Fenerbahçe Token...

Fenerbahçe Üniversitesi ve spor kompleksi Maltepe'de yapılacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Asbaşkan Turhan Şahin ve Selim Kosif, Maltepe’de Fenerbahçe tarafından yapılacak spor kompleksinin müjdesini verdi. Başkan Kılıç'a, Fenerbahçe üyelik kartı da hediye edildi.

Fenerbahçe Spor Kulubü, Fenerbahçe siteleri ile okul açacak!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri'de düzenlenen 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtım toplantısında müjdeyi verdi.. Yıldırım, Ankara, Kayseri, Alanya ve Yalova'da Fenerbahçe siteleri ile okullarının açılacağının müjdesini verdi..

Eski Fenerbahçe Rum Patriği tartışma yarattı!

1964 tarihli kararname ile el konulan Fenerbahçe Camii’nin bulunduğu arazinin, eski İstanbul Patriği Maksimos Vapurcu’nun mirasçısı adına tescil edilmesi kararı, benzer durumdaki davaların daha önce reddedilmesi nedeniyle tartışma yarattı.

Eski Fenerbahçe Rum patriğinin arazisi iade edildi!

1964 kararnamesiyle devletin el koyduğu, daha sonra üzerine Fenerbahçe Camii yapılan eski Fener Rum patriklerinden Vapurci’nin arazisi Yargıtay kararıyla mirasçıları adına tescil edilecek...

Fenerbahçe, Erzurum'a tesis yapacak!

Fenerbahçe Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre; Kentte sosyal ve sportif bir tesis kurma düşüncemiz var. Futbol sahası ve yüzme alanlarının olduğu bir tesis yapacağız. Bu konuya her türlü katkınızı bekliyoruz, dedi.

Fenerbahçe Token fiyat Haberi

Fenerbahçe Token fiyat

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; hafta başında lansmanı ve ön satışı gerçekleştirilen Fenerbahçe Token'da işlemler dün başladı. 30 Türk Lirası'ndan satışa sunulan 500 bin Fenerbahçe Token'da işlemler, dün saat 14:00 Paribu'da başladı.

Fenerbahçe Token ilk işlemde 43 Türk Lirası'ndan listelenirken, yoğun talep sebebiyle işlemler zaman zaman aksadı. 

Fenerbahçe Token yüzde 400'e yakın artışla 30 Türk Lirası'ndan 153 Türk Lirası'na çıktı. 

Diğer taraftan Paribu'dan gün içinde yapılan açıklamada "FB/TL paritesinin açılmasını takiben gerçekleşen emir ve işlem yoğunluğu nedeniyle aksaklık yaşanmaktadır. Aksaklığın en kısa sürede çözülmesi için teknik ekibimiz müdahale etmektedir" denildi.

Kripto paralar tasarruf araçları arasında...