27 / 04 / 2024

Ferit şahenk rüya

Ferit şahenk rüya

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, Rüya’nın ikinci şubesini Londra'da Mayfair bölgesinde açmak için gün sayıyor.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Ferit Şahenk The Raleigh otelini 103 milyon dolara sattı!

Garanti Bankası'ndaki yüzde 9.95'lik payını İspanyol ortağı BBVA'ya 3.3 milyar TL'ye satan Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger'la Miami'de ortak olduğu The Raleigh otelini de 103 milyon dolara sattı.

Ferit Şahenk, İspanya’daki gözde otelini satıyor!

Yaşadığı mali zorluklardan dolayı yurtdışındaki tüm lüks otellerini satışa çıkardığına yönelik haberleri çıkan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk'in İspanya'daki oteline alıcı çıktığı ifade edildi. 

Ferit Şahenk: Buradayım, hiçbir yere gittiğim, göçtüğüm yok!

Yatırımlarının yüzde 80’inin Türkiye’de olduğunu söyleyen ünlü iş insanı Ferit Şahenk, ülkeyi terk ettiği iddialarını net bir dille yalanladı. 

Ferit Şahenk’in D-ream’ına yabancı ortak geliyor!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Ferit Şahenk  58 markaya sahip D-ream’ı satmak veya ortaklık için Singapurlu bir yatırımcı ile masaya oturmuş...

Ferit Şahenk, Londra’da Rüya’nın ikinci şubesini açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, Rüya’nın ikinci şubesini Londra'da Mayfair bölgesinde açmak için gün sayıyor.

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

Ferit Şahenk İspanya'da 4 ünlü restoran satın aldı!

Mart 2012'de, yeme-içme sektöründe hizmet vermeye başlayan d.ream'i kuran Ferit Şahenk, mekana doymuyor! Türkiye'de neredeyse almadık mekan bırakmayan Şahenk, Avrupa'ya da el atıp dört yıllık süreçte pek çok dünya markasını satın almıştı.

Doğuş Holding, Rüya Türk Restoranı'nı Dubai'de açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, 41'inci markası Rüya'yı Dubai'de açıyor. Küresel anlamda standart oluşturacak Anadolu mutfağına sahip ilk Türk restoranı olmayı hedefl eyen Rüya'nın ikinci şubesi ise Londra olacak.

Ferit Şahenk Asyalı ortakla 900 milyona otel açacak!

Asya'nın lüks otel markası Peninsula, Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili ile 900 milyon liraya otel yatırımı yapacak. Otel Salıpazarı Projesi'nde yer alacak. İşte projenin ayrıntıları...

Ferit Şahenk Corpera Turizm'e ortak oluyor!

Ferit Şahenk, ABD'nin dünyadaki ilk mülkü Palazzo Corpi'yi kiralayan Serdar Bilgili'nin şirketi Corpera'ya ortak oluyor. Corpera, 141 yıllık binada içinde otel, restoran ve kulübün de olacağı Soho House'u kuruyor

Ferit Şahenk Hotel Ambasador'la yakından ilgileniyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, Hırvatistan'ı adeta ikinci vatanı olarak belirledi. Ülkedeki yatırımlarını 2014 yılı sonuna kadar 400 milyon euro'ya çıkaracağı konuşulan Şahenk'in Hırvatistan'daki yeni gözde sektörü ise turizm.

Ferit Şahenk Doğuş Power Center için yargı yolunu tuttu!

SON dönemde eğlence ve yeme-içme sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çeken Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in başı imar planlarıyla dertte. Ferit Şahenk Doğuş Power Center için yargı yolunu tuttu.

Ferit şahenk rüya Haberi

Ferit şahenk rüya

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, son yıllarda yeme, içme ve eğlence sektörüne dönük yatırımlarıyla öne çıkıyor. D-Dream çatısı altında dünyaca ünlü bir çok restoranı, mekanı Türkiye'ye getirdi.

Bunlar, Vogue, Anjelique, Zuma, Nusr-Et, Borsa, Emporio&Armani Ristorante, Carlotta, Coya, Gina, Çubuklu 29, Delimonti, Fenix, Go Meso, Go Mongo, Günaydın, Kebapçı, Kitchenette, Kiva, Lacivert, Marinette Cafe, Masa, Mezzaluna, Ablix, Parle, Raika, Roka, Sait, Tom Kitchen ve Usta gibi ünlü mekanlar.


Şahenk bir taraftan dünyaca ünlü restoranları, mekanları Türkiye'ye getirirken bir taraftan da kendisinin kurduğu ve satın aldığı markaları dünyaya açıyor. Nusr-Et'i Dubai, Miami, New York gibi şehirlere götürdü. Rüya ismiyle yeni bir zincir de oluşturmuştu. Rüya, Anadolu mutfağını dünyaya açan bir konseptle hizmet veriyor, ilk restoran Dubai'de...