16 / 04 / 2024

Fethi Yaşar Yenimahalle Ufuk Camii inşaatı

Fethi Yaşar Yenimahalle Ufuk Camii inşaatı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Ankara Yenimahalle Yapı Kooperatifi’nde tapu sevinci!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yapı Marketçileri Toplu İş yeri Yapı Kooperatifi üyelerine tapularını teslim etti.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Yenimahalle Eylül ayında tesislerine kavuşuyor!

Örnek projelerle Yenimahalle’yi her geçen gün gelişen bir ilçe haline getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, inşaatları devam eden yatırımları inceledi. 

Ankara Yenimahalle'de gecekondu tarihe gömülecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yamaçevler Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçtik." dedi...

Yenimahalle'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'yi kültürü, sanatı ve yaşam alanlarıyla yaşayan bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti. 

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yamaçevler'de başlayan dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı hizmete açıldı!

Yenimahalle İvedik Köy Konağı vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

Ankara Yenimahalle'deki gecekondu sorunu 8 yılda çözüldü!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'deki gecekondu sorununu 8 yılda çözdüklerini, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başladı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Fethi Yaşar kentsel dönüşümün bilinmeyenlerini anlattı!

Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.

Fethi Yaşar Yenimahalle Ufuk Camii inşaatı Haberi

Fethi Yaşar Yenimahalle Ufuk Camii inşaatı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.


Bu kapsamda ilgili müdürlere talimat veren Yaşar, "İnşaatın uzun sürmesi nedeniyle ibadete açılması zaman alıyor. Üstüne bir de çevre düzenlemesi yapılmadan hizmete açılmasını ne Yenimahalle'ye ne de Yenimahalleli hemşerilerime yakıştıramam. İnşaat ile aynı anda çevre düzenlemesi de tamamlanarak Ufuk Camisi ibadete açılacak. İbadethanelerimiz ilçemize yakışır ve temiz olacak" dedi. Başkan Yaşar, cami tadilatları hakkında bilgi vererek, "Vatandaşlarımızın temiz ve bakımlı camii ve mescitlerde ibadetlerini yapabilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Göreve geldiğim günden beri düzenli olarak cami ve mescitlerimizin temizlik ve tadilatlarını gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar kendi belediye bütçemizden 128 caminin tadilatını gerçekleştirdik" diye ifade...