19 / 04 / 2024

fetö gayrimenkulleri

fetö gayrimenkulleri

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları ile örgüte destek veren kurum, kuruluş ve kişilere ait 6 bin 700 taşınmaz Hazine ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devri gerçekleştirildi.

Gayrimenkul zengini FETÖ'cüler!

FETÖ'nün ABD'de yaşayan kaçak üyeleri lüks yaşamlarıyla dikkat çekiyor. FETÖ mensupları gayrimenkul zengini çıktı. 

FETÖ'nün 7,5 milyarlık gayrimenkulü devlete geçti!

FETÖ'nün 7.5 milyarı gayrimenkul, 41 milyar lirası şirket varlığı olmak üzere hainlerin toplam 48.5 milyarı devlete geçti.

FETÖ'den 4 bin 482 gayrimenkul çıktı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Örgütün kasasından 472 milyon lira çıktı. FETÖ’nün piyasaya 400 milyon lira borcu var. 87 milyon liralık çek, senede el konuldu. Örgüte ait 4 bin 482 kurum kapatıldı. Mal varlığı dondurulanların sayısı bini geçti" dedi.

FETÖ kasasından servet çıktı!

4 bin 482 FETÖ bağlantılı kurum kapatıldı, bunlara ait 3 bin 361 bina, 7.2 milyon metrekare arazi devlet adına tescil edildi. Bakan Ağbal, "FETÖ bağlantılı olup memurluktan atılanlar parasını kaçırmaya çalışıyor. Mal varlıkları dondurulanların sayısı bini geçti" dedi

Etiyopya'da Alman kimliğine bürünen FETÖ yeni okul açıyor!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da yeni eğitim öğretim yılında bir okul daha açıyor.

FETÖ ile korkuttukları kadına 5 milyon liralık villasını sattırdılar!

Dolandırıcılar, Özel Dikici’nin, önce evinde bulunduğunu öğrendikleri 40 bin lira, 1800 dolar ve 20 gram altınını, üzerinde FETÖ/PDY üyelerinin parmak izlerini araştıracakları yalanıyla kandırıp, elinden aldı.

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

Gayrimenkul zengini FETÖ'cü Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı!

FETÖ yapılanmasının elebaşı olab Fethullah Gülen'in sekreteri ve en yakını Cevdet Türkyolu, örgütün gayrimenkul zengini olarak biliniyor. İşte Türkyolu'nun mal varlığı...

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Akfa Holding'in FETÖ davasında kaçak inşaat savunması!

Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik FETÖ/PDY soruşturması sonunda haklarında dava açılan 6'sı tutuklu, 6'sı firari 84 sanığın yargılandığı davada, sanık savunmaları alındı

Türkiye Maarif Vakfı Pakistan'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV), Pakistan'da bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait okulların yönetimini devraldı.

'FETÖ'cü emlakçılara operasyon düzenliyoruz' diyerek dolandırdılar!

Kendilerini telefonda, FETÖ üyelerine operasyon düzenleyen polisler olarak tanıtan dolandırıcılar, emekli Ali Rıza Irmak'ın sattığı arsasından ve bankadan çektiği krediden elde ettiği toplam 760 bin lirayı aldı.

FETÖ'cü Akın İpek İngiltere’deki evini kliseye çevirdi!

İngiltere’de dört malikâne alan FETÖ’cü Akın İpek'in bir evi kiliseye çevirdiği belirlendi. İpek’in İngiltere’de kaçmadan önce açtığı davaları kazanamadığı öğrenildi.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

Kayseri'de inşaat firması sahibine FETÖ'den tutuklama!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir inşaat firması sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.T. mahkemece tutuklandı.

Türkiye Şeker Fabrikaları 4 ildeki gayrimenkulleri kiraya veriyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü 4 ildeki muhtelif gayrimenkulleri ihale ile satışa sunuyor. İhale 24-25 Ekim'de yapılacak...

fetö gayrimenkulleri Haberi

fetö gayrimenkulleri

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre FETÖ mensupları ve terör örgütüne bağlı tüzel kişiliklerin tespit edilen tüm taşınmazlarına Tapu ve Kadastro Bilgi Sisteminde bloke konuldu, vakıf taşınmazlarının Vakıflar Genel Müdürlüğü adına, diğerleri ise Maliye Hazinesi adına devir ve tescil işlemleri yapıldı.

FETÖ'ye ait olup el değiştirmiş olan taşınmaların ise "mal kaçırmaya dönük" fiillerin konusu olabileceği değerlendirilerek, şüpheli kişiler ve işlemler mercek altına alındı.