28 / 03 / 2024

Fi Side evleri teslimleri

Fi Side evleri teslimleri

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar çadırlı eylem başlattılar. Mağdurlar gece gündüz evler teslim edilene kadar eylemi devam ettireceklerini söylüyorlar. 

Fi Yapı mağdurları 13 senedir alamadıkları evlerini istiyor! 

Fi Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde başlatılan Fi-Side projesinde teslimlerin 2012'de yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler hala yapılmadığı gibi mağdurlara yeni faturalar çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Fikret İnan'dan son dakika Fi Side açıklaması! Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar dikkat!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar...

Fikret İnan'dan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlara müjde!

Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan 4 Nisan tarihinde iş başı yapacaklarını söyledi.

Fi Side Bahçeşehir mağdurları dikkat!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebi ile mağdur olan vatandaşlar için müjde geldi. Dev projedeki sorunlar işte böyle çözülecek...

Fi Yapı mağdurları 9 Aralık'ta toplanıyor!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebi ile mağdur olan vatandaşlar geçtiğimiz günlerde başladığı eylemlerine ara vermeden devam ediyorlar. Fi Yapı mağdurları 9 Aralık Pazar günü Fi Side proje alanı önünde toplanacaklar. 

Fi Yapı mağdurları seslerini duyurmaya çalışıyor!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle 3 bin 200, diğer şehirlerle birlikte toplam 5 bin 500 kişi seslerini duyurmak için eylem yapıyor. 

Fi Side mağdurları seslerini duyurmaya çalışıyor!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebiyle 3 bin 200, diğer şehirlerle birlikte toplam 5 bin 500 kişi mağdur oldu.

Fi Side mağdurlarından yardım çığlığı!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar geçtiğimiz günlerde başladığı eylemlerine devam ediyor. Evlerine kavuşmak isteyen mağdurlar seslerinin duyulmasını istiyor.

Fi Side mağdurları çadırlı eylem başlattı!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar çadırlı eylem başlattılar. Mağdurlar gece gündüz evler teslim edilene kadar eylemi devam ettireceklerini söylüyorlar. 

Fi Side mağdurları yarın eylem yapacak!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar yarın saat 12:30'da Fi Side projesi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecekler...

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları 400 bin liradan başlıyor. West Side İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda tamamlanacak...

Beylikdüzü West Side Evleri satış fiyatları!

Beylikdüzü West Side Evleri satış fiyatları 1+1'lerde 396 bin liradan başlayarak değişiyor. West Side İstanbul projesinde 1.152 daire ve 166 dükkan yer alıyor...

Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı yeniden başladı!

Esenyurt'taki Fi-Yapı inşaatında yük asansörünün düşmesi sonucu 3 işçinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı durdurulmuştu, Fi Yapı yaptığı son açıklamada Fi Side Bahçeşehir'in inşaatının yeniden başladığını duyurdu.

Fi Side evleri teslimleri Haberi

Fi Side evleri teslimleri

Ukra City mağdurlarının evlerine kavuşması, diğer Esenyurt konut mağdurları için de umut oldu. 30 bine yakın mağduru bulunan Fi Side projesi içinde çadırlı eylem başladı. 

2009 yılında basına lanse edilen Fi-Side projesinde toplam 3 bin 200 konut mevcut. 2012 Haziran'da sahiplerine teslim edilmesi gereken projedeki bir bloğun inşaatının hiç başlamadığını, diğer blokların inşaatının ise yarım kaldığını ifade eden Fi Side mağdurları seslerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyurmak istiyor. 

Fi Yapı patronu Fikret İnan ve dönemin belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ortaklaşa güvence, teminat, referans verdiği, iddialı, süslü reklam kampanyaları ile kandırıldıklarını ifade eden mağdurlar, evlerine kavuşmak için çadırlı eylem başlattıklarını ve eylemi evleri teslim edilene kadar sürdürüeceklerini belirtiyorlar. 

CHP İstanbul milletvekili Özgür Karabat ve CHP Belediye Belediye Başkanı Aday Adayı Kurban Aslan Fi...