29 / 03 / 2024

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem telefon

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem telefon

İlk etabı 15 bin metrekareden oluşan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fikirtepe The Mandarins Acıbadem iletişim bilgilerine göre telefon 0216 360 06 26 olarak belirlendi.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak!

Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari alana sahip açık alan alışveriş merkezi Kadıköy’deki Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak.

The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında!

Kadıköy'de hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında. Sensehome teknolojisi telefondan da kontrol edilebiliyor.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçirilen  The Mandarins Acıbadem projesinden Volkan Ballı ve Deniz Barış birer ev aldılar. 

The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem’de konumlanan The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor. Projenin teslimi Mayıs 2018’de yapılacak.

The Mandarins Acıbadem 2. Etap'ta ön talep toplanıyor!

Mandarins Gayrimenkul The Mandarins Acıbadem projesinin 2. etabında ön talep toplamaya başladı. Projede 1 KDV avantajı ve şirket içi finansman kampanyası sunuluyor.

The Mandarins Acıbadem tatil modunda yaşam sunacak!

The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edilecek proje, konut sahiplerini açık ve kapalı havuzu ile şehrin stresinden arındırırken 4 mevsim tatil keyfi yaşatacak.

The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından Acıbadem ve Fikirtepe’nin kesişme noktasında hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı.

The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı!

Kadıköy'ün rezidans projelerinden The Mandarins Acıbadem iki etap olarak yükseliyor. The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı.

The Mandarins Acıbadem’de aidat yok!

Aidatsız spor kulübü üyeliği imkanıyla düzenli spor yapmayı günlük hayatın bir parçası haline getiren The Mandarins Acıbadem sakinleri spor salonu ve havuz gibi sosyal donatılardan aidatsız yararlanacak.

The Mandarins Acıbadem'in ikinci etabı Haziran'da başlayacak!

The Mandarins Acıbadem, sakinlerine özel geniş seyir terasında panoramik bir İstanbul manzarası sunuyor. The Mandarins Acıbadem projesinin ikinci etabı 2017’nin Haziran ayında başlayacak

The Mandarins Acıbadem’de metro ve metrobüs kapıda!

The Mandarins Acıbadem, Kadıköy’de entegre raylı ulaşım ağının kesişim noktasında yer alarak şehir içi ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor.

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem telefon Haberi

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem telefon

Daire seçeneklerine göre 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şeklinde dizayn edildiği proje Selka-NSK Ortaklığı tarafından inşa edilecek. 


Ortak alanlarına göre The Mandarins Acıbadem projesinde kapalı otopark, lobiler, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, yaz kış kullanılabilir ısıtmalı yüzme havuzları gibi donatılara yer alıyor.


1. etabında 525 adet bağımsız üniteden meydana gelen projenin ilk etabı 15 bin metrekareye yayılıyor. Projede ön talep toplanmaya devam ediyor.


2. etabı 15 bin metrekare alanda inşa edilen The Mandarins Acıbadem projesinin 3. etabı 35 bin metrekarelik arsa alanında hayata geçiriliyor. 


İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilecek olan projenin daire satışları Aralık ayının ilk haftasında başlaması planlanıyor.


Fikirtepe The Mandarins Acıbadem iletişim!

Tel: 0216 360 06 26 

www.themandarins.com.tr

Tülay...