26 / 04 / 2024

Fikret Atlı

Fikret Atlı

Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Atlı ve Erkan Torun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Boztepe Sokak'ta kuruldu.

Fikret İnan adliyeden firar etti!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) maddi destek sağladığı gerekçesiyle Akfa Holding ve bağlı bulunan şirketlere yönelik yapılan operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Fi-Yapı'nın sahibi Fikret İnan'ın teslim olmak için geldiği adliyeden kaçtı.

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan gözaltına alındı!

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.

Fikret Orman'dan arazi ve otel açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte göreve geldikten sonra ticari faaliyetlerine ara verdiğini belirterek, kulüp başkanı olduğundan beri devletten bir arazi tahsisi almadığını ve otel yapım işine girmediğini açıkladı.

ATL Atılgan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATL Atılgan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Pıçak tarafından 500 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Pendik, Çamlık Mahallesi, Piri Reis Caddesi'nde kuruldu.

Fikret Sungay kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Fikret Sungay kimdir?

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'yı eleştirenleri açılışa çağıracağım!

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, kendi başkanlık döneminde birçok zorlukla karşılaştıklarını ve bu zorlukları aşmak için çok çaba sarf ettiklerini açıkladı.

Fikret Orman, Vodafone Arena'yı anlattı!

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın kapılarını Star'a açtı. Orman: “Stadımızı yaptık, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray ile şartları eşitledik. Taraftarlarımız artık sokakta başı dik dolaşabiliyor.” dedi.

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Fikret Orman: Vodafone Arena çok pahalı bir stat!

Fikret Orman önlerinde 11 karşılaşma olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Şampiyonluğu Arena'da kutlayacağız. Bu nedenle hepimizde çok büyük bir heyecan var" ifadesini kullandı

Fikret İnan'dan asansör kazası açıklaması!

Esenyurt'taki asansör kazası ile ilgili açıklama yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan kısa süre sonra çalışmalara başlayacaklarını ve yıl sonuna kadar projeyi tamamlayacaklarını söyledi...

Fikret Atlı Haberi

Fikret Atlı

Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Atlı ve Erkan Torun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Boztepe Sokak'ta kuruldu.


Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...