19 / 04 / 2024

Foxtons Emlak Acentesi ingiltere ofis

Foxtons Emlak Acentesi ingiltere ofis

Foxtons Emlak Acentesi, İngiltere'deki Brexit belirsizliği ve fiyatlar ile vergilerin yüksek olmasını gerekçe göstererek 6 şubesini kapattığını açıkladı.

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı!

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

Rusya'da ev fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Emlak acentesi TsİAN Rusya'da ev fiyatlarının en hızlı artış gösterdiği şehirleri açıkladı. 2021 yılının ilk altı aylında ülkede fiyatların en hızlı yükseldiği şehir yüzde 39,2'lik oranla İrkutsk olarak kaydedildi.

Ottoman Holidays Turizm Ve Emlak Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Holidays Turizm Ve Emlak Acentesi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ameer Abdullah Khan, Majıdah Shaheen ve Muhammad Alı Shahzad ortaklığında kuruldu.

AL Saadi Turizm Emlak ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

AL Saadi Turizm Emlak ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.M.Abdulhasan Al-Saadi tarafından kuruldu...

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mustafa Al-Qashash, Mahmut Dural ve Mirza Memet Dural ortaklığında kuruldu. 

Foxtons Emlak Acentesi İngiltere'deki 6 şubesini kapattı!

Foxtons Emlak Acentesi, İngiltere'deki Brexit belirsizliği ve fiyatlar ile vergilerin yüksek olmasını gerekçe göstererek 6 şubesini kapattığını açıkladı.

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Arif Taş Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Esenyurt, Cumhuriyet Caddesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda açıldı.

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Erkan Taş ve Serpil Bıyıklı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Foxtons Emlak Acentesi ingiltere ofis Haberi

Foxtons Emlak Acentesi ingiltere ofis

Foxtons Emlak Acentesi, İngiltere'deki 6 şubesini kapattı. Foxtons, yüksek fiyatların, damga vergisindeki yükselişin ve Brexit belirsizliğinin sermaye satışlarını etkilediğini gerekçe gösterdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Milyarder Jon Hunt'ın sahip olduğu Foxtons Emlak Acentesi, İngiltere'deki 6 şubesini kapatma kararını doğruladı. Emlak acentesi İngiltere'nin Londra, Barnes, Beckenham, Enfield, Loughton ve Ruislip merkezindeki ofislerini kapattığını açıkladı.

Emlak Acentesi, 30 Eylül'den beri güncelleme yaptıklarını ancak daha fazla bir kapanışın söz konusu olmadığını...