25 / 04 / 2024

FPK sistemi

FPK sistemi

Faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle bugüne kadar on binlerce aileyi ev sahibi yapan FuzulEv, şimdi de Olguner ailesinin ev hayalini gerçeğe dönüştürdü.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

FuzulEv FPK sistemi ev sahibi yapıyor!

Faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle bugüne kadar on binlerce aileyi ev sahibi yapan FuzulEv, şimdi de Olguner ailesinin ev hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Faizsiz konut sistemi devlet tarafından güvence altına alınacak!

Fuzulev FPK (Faizsiz, peşinatsız, kredisiz) sistemi ile ev ve araba sahibi yapmaya devam ediyor. Şirket tarafından Konya’da düzenlenen ev ve araba çekilişleri ile 1.200 kişi ev, 700 kişi araba sahibi oldu. 

FPK Sistemi'yle günde 14 TL’ye ev sahibi olma fırsatı!

FPK sistemiyle fark yaratan FuzulEv, dar ve orta gelirlilerin konut hayalini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.

FPK sistemi detayları? FPK sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

FPK sistemi detayları? FPK sistemiyle nasıl ev sahibi olunur sorularının cevabı haberimizde yer alıyor. 

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

FuzulEv FPK sistemi detayları!

FuzulEv FPK sistemi detayları haberimizde yer alıyor. İşte FPK sistemi ile ilgili tüm merak edilenler.

FPK sistemi nedir? FPK sistemi nasıl işler?

FPK sistemi nedir? FPK sistemi nasıl işler sorularının cevabı haberimizde yer alıyor. İşte FPK sistemi ile ilgili tüm detaylar...

FuzulEv FPK sistemi nedir?

FuzulEv FPK sistemi nedir? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il ve mahalleden ev sahibi olabilirsiniz.

Ev almanın en kolay yolu: FPK sistemi!

FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) ev alma sistemiyle insanların ev hayalini gerçeğe dönüştürmek adına çalışmalarını sürdürüyor. 

Konya Büyükşehir Belediyesi Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerinin daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirerek zemin etüt raporlarını mobil imza ile onaylamaya başladı.

Adrese dayalı nüfus kayıt sistemi kanunu tam metni!

Adres bilgilerinin tutulması ve adres standardı ile ilgili esaslara, 25 Nisan 2006 tarihinde kabul edilen 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu kapsamında yer veriliyor. İşte adrese dayalı nüfus kayıt sistemi kanunu tam metni...

Yuva Kapalı Sulama Sistemi 2014 sonunda tamamlanacak!

Seçimden sonra ilgili kişilere talimat verdiğini belirten Başkan Türel, “Yapılan çalışmalar neticesinde Yuva’nın kapalı sulama sistemi ihalesini 15-30 Ağustos arası yapıp tamamlıyoruz. İhaleyi yaptıktan 4 ay sonra bu iş biter" dedi

FPK sistemi Haberi

FPK sistemi

FPK sistemi ile insanların ev ve otomobil sahibi olmasına katkı sunan FuzulEv, her geçen gün teslimat sayısını arttırıp vatandaşları Türkiye’nin her yerinden faizsiz ev sahibi yapmayı sürdürüyor. ‘’Ev sahibi olmayan kimse kalmasın’’ mottosuyla çalışmalarına hızlandıran FuzulEv, bu kez de İstanbul’da Olguner ailesine ev mutluluğu yaşattı.

3 ayda evimize kavuştuk

Ev hayallerinin kısa zamanda düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Suna Olguner, ’’Günümüzde kredi geri ödemelerinin oldukça yüksek olması nedeniyle bu yolla ev almak iyice zorlaştı. FuzulEv’i, faizsiz bir sistem olduğunu bildiğimiz ve çalışmalarına inandığımız için tercih ettik. Kendi bütçemize göre belirlediğimiz taksitlerle ödemelerimizi yaptık. Taksit seçeneklerini kendimizin belirleyebiliyor olması bizim için büyük bir ayrıcalık oldu. Geçim derdine düşmeden sisteme dahil olduğumuzun üçüncü ayında evimize kavuştuk. Bizimle aynı hayali kuran herkesin ev hayalinin...