28 / 03 / 2024

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirket

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirket

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maisa Hrıtanı, Akıl Assı ve Abdulkader Ghazal tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Artmira Mimarlık Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artmira Mimarlık Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Akın Can Kiper tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Nadir Ağa Sokak'ta kuruldu.

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi açıldı!

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi, Osman Bedir Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Balaban Mahallesi'nde açıldı.

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Furkan Yüce ve Sırous Mahjoob ortaklığında kuruldu.

Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sameer M.O tarafından kuruldu.

Akçalı Global Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akçalı Global Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baryap Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 750 bin TL sermaye ile bugün Bülent Bilgin tarafından kuruldu.

Atak Yönetim İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atak Yönetim İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta kuruldu.

Al Masri Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Masri Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Moteı Rashed Mohammad Al Masrı tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Süleymanoğulları Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğulları Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Kılıcı ve Yasin Kılıcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Arnavutköy, Haraççı Mahallesi'nde kuruldu.

Manolia İnşaat Gayrimenkul ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manolia İnşaat Gayrimenkul ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Zakwan Kassas tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Vejdi Çelebi Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kartal'ta açıldı.

Erpa Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erpa Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Yunus Çilo ve Metin Çilo ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Yelken Sokak, Karadeniz Apartmanı'nda kuruldu.

İlkhan Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkhan Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Serdar Osman İlkhan tarafından 500 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Fidanlık Sokak'ta kuruldu.

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirket Haberi

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirket

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maisa Hrıtanı, Akıl Assı ve Abdulkader Ghazal tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.


Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  -3359 sayılı Sağlık...