19 / 04 / 2024

G20 Zirvesi liderleri nerelerde misafir edilecek

G20 Zirvesi liderleri nerelerde misafir edilecek

Dünya liderlerini buluşturacak olan G20 liderler zirvesi nedeniyle Belek'te 15-16 Kasım tarihleri arasında akreditasyonu olmayan hiç kimse giremeyecek.

Ticaret Bakanı Bolat resmen açıkladı! Suudi Arabistan’la ticarette iş birliği!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Tek Dünya, Tek Aile, Tek Gelecek” temasıyla Hindistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen G20 Zirvesi’ne katıldı. Bakan Bolat, Ticaret ve Yatırım Bakanları Toplantısı’nda diğer ülkelerden mevkidaşları ile görüşmeler yaptı.

Eroğlu, Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nden ödülle döndü!

Eroğlu Gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen gayrimenkul sektörünün liderlerinin bir araya geldiği Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde ödül kazanan firmalar arasında yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriyeli mülteciler için konut yapabiliriz!

Çin’de düzenlenen G20 Zirvesi’nden dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönüş yolunda gazetecilere mesajlar verdi. Erdoğan, Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturulması halinde mülteciler için konutlar yapılabileceğini söyledi.

G20 Liderler Zirvesi'nde yatırımın canlandırılması kararlaştırıldı!

Çin'in Hangcou kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde, "küresel ticaret ve yatırımın canlandırılması" kararı alındı.

Antalya Belek ve Kundu arası yeni yol yapılıyor!

G20 Zirvesi öncesi Antalya'nın iki turizm cenneti Kundu ve Belek'i 6.5 kilometrelik yeni bir yolla birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kundu- EXP0 2016 arasında yeni bir yol daha açıyor.

Çinli yatırımcılar gözünü Antalya'ya dikti!

G20 zirvesi dünya liderlerini Türkiye’de bir araya getirmekle kalmadı küresel yatırımcıların ilgisini de Antalya’ya çekti.

G20 Zirvesi Antalya'daki konut talebini artıracak!

Zirve sırasında dünyada gözlerin Antalya'nın üzerinde olduğunu belirten Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanvekili Deniz Karataş, G20 Liderler Zirvesi sayesinde yabancıların Antalya'daki konut talebinin artacağını söyledi.

Onur Öngün: Yeni döneme Çinli milyarderler damga vuracak!

G20 zirvesi dünya liderlerini Türkiye’de bir araya getirmekle kalmadı küresel yatırımcıların ilgisini de Antalya’ya çekti. Gayrimenkul uzmanları, özellikle Çinli yatırımcılarla gerçekleştirilebilecek işbirlikleriyle yapılabileceği görüşünde.

Yalçın Ata: G20 rüzgarı otelleri de yenilemeli!

Dünya liderlerinin G20 zirvesi kapsamında Antalya’da bir araya gelmesi hem kentin hem de Türkiye’nin tanıtımı açısından tarihi bir fırsat anlamı da taşıyor.

Antalya'ya G20 Zirvesi için 100 milyon liralık yatırım yapıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "G20 Zirvesi için 100 milyon liralık yatırım yaptık. Bunun bize geri dönüşü yaklaşık 200 milyon euro olacak. Tarihin en büyük tanıtım fırsatını yaşadık" dedi.

G20 Liderler Zirvesi Antalya için tanıtım fırsatı olacak!

Dünyanın en güçlü ülkelerinin liderleri bugün Antalya'da buluşuyor. G20 Zirvesi Antalya için tarihi bir tanıtım fırsatı anlamı da taşıyor.

Konut fiyatlarına G20 dopingi!

Türkiye'nin ev sahipliğinde G20 Liderler Zirvesi'nin gerçekleştirildiği Antalya, emlak fiyatlarının en fazla arttığı il oldu. Yeni konut fiyatları, ekim ayında yüzde 0,73 arttı.

Antalya'daki Demokrasi Kavşağı'nın yeni projesi tanıtıldı!

İki dev organizasyon için şehir adeta şantiye alanına dönerken, hummalı çalışmalar G20 zirvesi öncesi büyük ölçüde bitecek, EXPO 2016 öncesi de nihayete erecek.

G20 Zirvesi liderleri nerelerde misafir edilecek Haberi

G20 Zirvesi liderleri nerelerde misafir edilecek

Türkiye'nin dönem başkanı olduğu G20 zirvesi sebebiyle dünya ekonomisine yön veren ülkelerin liderleri Belek'te buluşacak.



Hangi otelde hangi lider ve heyetlerinin kalacağı ülkelerin talepleri doğrultusunda Türk Dışişleri Bakanlığı belirliyor. Giderleri, her ülkü kendisi karşılayacak. Zirveye İspanya, Azerbeycan ve Malezya G20 dışında misafir olarak katılacak. Zirveyi 2 bini yabancı 3 bin basın mensubu takip edecek.


Beş yıldızlı otellerde her türlü konfor mevcut. Özel aşçı ve hizmetlisi olan kral dairelerde konuklar istedikleri takdirde hizmetlerinin görülmesi için 'burler' (uşak) ulaşımları için limuzin veye helikopter tahsis edilebilecek. 



İşte liderlerin konaklayacakları oteller ve özellikleri:


Uçkum Mevkii


Belek'in bu bölgesinde 10 otel var. Liderlerin konaklaması için 5 otel kiralandı. İç Santa, Sirene, Belek Resort, Kempinski Hotel, The Dome, Riu Kaya, Kaya Palazzo ve Crystal Tat Beach.



Taşlıburun Mevki


Zirvenin gerçekleşeceği Regnum Carya'nın...