23 / 04 / 2024

Galataport şantiyesi

Galataport şantiyesi

Galataport İstanbul, basında çıkan İstanbul siluetinin değişmesine dair haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''İstanbul’un eşsiz silüetinin korunması konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz'' denildi.

Tophane'de 'Galataport' tartışması!

Tophane'ye yapılan Galataport'ta sona yaklaşılırken, siluet tartışmaları da beraberinde geldi...

Galataport'ta ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak!

Yılda 25 milyon ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Galataport projesinde ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak. Proje tamamlanınca 3 milyon ton hafriyat çıkarılması planlanıyor.

Galataport İstanbul kapılarını Mayıs'ta açıyor!

Galataport İstanbul, 2020 yılının Mayıs ayında kapılarını açıyor. Galataport İstanbul Genel Müdürü Tavas, "2020 için 60, 2021 için ise 170 rezervasyon aldık. Bunlar yeni açılacak bir liman için önemli rakamlar. Sadece kurvaziyer yolcusu olarak 1.5 milyon turist beklentimiz var" dedi...

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Galataport, İstanbul'un kruvaziyer turist sayısını 20 binden 1,5 milyona çıkaracak!

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım yaptığı açıklamada, ilk geminin Nisan 2020'de yanaşacağı Galataport İstanbul'un, şehrin 20 bine kadar gerileyen kruvaziyer turist sayısını eski günlerinden daha ihtişamlı hale getireceğini söyledi.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

Galataport'ta açılış hazırlığı!

Karaköy'de Galataport İstanbul projesinin 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanıyor. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in bu yatırımı grubun 'ustalık dönemi eseri’ olarak nitelendiriyor.

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Galataport İstanbul Mayıs'ta açılacak!

Doğuş Grubu'nun, Bilgili Holding ortaklığıyla yürüttüğü Galataport Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Galataport İstanbul Mayıs 2020'de açılacak.  

Çinliler Galataport için masada!

Ferit Şahenk, Galataport için Çinli bir yatırımcı grubuyla masada. Çinli yatırımcılarla görüşmeler yaklaşık iki aydır devam ediyor.

Galataport İstanbul'un kültür ve sanat merkezi olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İstanbul'un önemli projelerini yerinde inceledi. Yetkililer, Galataport'un bölgenin mahalle dokusuna uygun bir şehir projesi olduğunu söyledi.

Hüsnü Akhan Galataport işlerinden doğrudan sorumlu olacak!

Doğuş Grubu'ndaki değişim yönetim kademesiyle devam ediyor.  13 yıldır Doğuş Grubu CEO'su olarak görev yapan Hüsnü Akhan ise yeni dönemde yönetim kurulu başkan vekili olarak görevine devam edecek. Akhan, inşaat ve Galataport işlerinden doğrudan sorumlu olacak…

Granz Tekstil'in ilk mağazası Galataport'ta!

Mayo, şort ve bikini alanında üretim yapan Granz Tekstil Galataport'ta mağaza açmayı hedefliyor. 

Galataport'ta sona gelindi!

Galataport sona yaklaşılıyor. Proje kapsamında inşa edilen binalar şekillenmeye başladı. Projenin 2020 yılı sonunda tam kapasiteyle hizmete gireceği açıklandı...

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Galataport şantiyesi Haberi

Galataport şantiyesi

Galataport İstanbul, basında çıkan İstanbul siluetinin değişmesine dair haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Projemizin ilk gününden itibaren şehrin tarihi dokusunun ve İstanbul’un eşsiz silüetinin korunması konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz'' ifadeleri kullanıldı.  İşte o yazılı açıklama...

''Galataport İstanbul Projesi, İstanbul ve Karaköy bölgesinin mahalle dokusuyla uyumlu bir yerleşim planına sahiptir. Galataport İstanbul liman sahasında yer alan ve kent kimliğinin önemli birer öğesi olan kültür varlığı yapıları ile ilgili koruma ve restorasyon çalışmaları, ilgili tüm resmi kurum ve mercilerden gerekli izinlerin tamamlanmasıyla başlamış ve devam etmektedir. 

İlk günden beri ifade ettiğimiz gibi, projemiz hayata geçtiğinde Tophane Saat Kulesi ve Nusretiye Camisi’nin de yer aldığı İstanbul’un en güzel tarihi meydanlarından biri, tarihi dokuya uygun olarak İstanbulluların ve İstanbul’u ziyaret eden yerli yabancı tüm turistlerin kullanımına...