19 / 04 / 2024

Galatasaray dumankaya

Galatasaray dumankaya

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Galatasaray, Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: "Galatasaray'ın daha başarılı olması yönünde yapılan anlaşmayla Dumankaya İnşaat'ın da bu yapıya bir harç koyması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, anlaşma kapsamında 3 sezon için toplam 30 milyon lira alacak.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Galatasaray, Dumankaya ile yollarını ayırdı!

Sezon başında Dumankaya İnşaat firması ile 3 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü, bu birlikteliği dün akşam itibarı ile sonlandırdı.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Dumankaya'nın Galatasaray'a verdiği dairelerin değeri mi düştü?

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, 20 milyon dolar'dan fazla bir rakamı cebinden verip 200 milyon TL civarında bir rakamın altına da imza attı. Ama Galatasaray'ı banka borçlarından kurtarmayı henüz başaramadı.

Dumankaya İnşaat 2 yeni projeye hazırlanıyor!

İnşaat sektörünün en büyüklerinden biri Dumankaya İnşaat. Halen İstanbul’un beş ayrı bölgesinde sekiz ayrı projenin satışını sürdüren Dumankaya İnşaat, aynı zamanda Galatasaray’ın forma reklamlarını da aldı.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Dumankaya, Galatasaray'a para yerine ev verecek!

Galatasaray Kulübü'nün Dumankaya ile yaptığı forma sponsorluk anlaşmasının daire karşılığı olduğu ortaya çıktı. 30 milyon TL'lik anlaşmanın nakit değil Galatasaray'a verilecek dairelerin değerinin olduğu ifade edildi

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

Galatasaray ve Dumankaya'dan sponsorluk anlaşması!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı.

Galatasaray'ın sponsoru Dumankaya!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu. Galatasaray, 3 yılda toplam 30 milyon lira kazanacak.

Dumankaya İnşaat ve Galatasaray'dan sponsorluk anlaşması!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kuru'u Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

Galatasaray ve Dumankaya'dan işbirliği!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray dumankaya Haberi

Galatasaray dumankaya

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı. Sponsorluk, sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçları kapsıyor. 


Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında dün Galatasaray'ın Eskişehirspor'u 4-0 yendiği maçla başlayan iş birliği, 3 sezon devam edecek. Sarı-kırmızılılar, anlaşma çerçevesinde 3 yılda toplam 30 milyon lira gelir elde edecek.


Kulüp başkanı Özbek, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın Türk futbolunda ilklerin ve enlerin takımı olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın daha başarılı olması yönünde yapılan anlaşmayla Dumankaya İnşaat'ın da bu yapıya bir harç koyması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını, bizleri yeni başarılara taşımasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 


Uğur Dumankaya da hem gönülden...