26 / 04 / 2024

Galatasaray rivadaki arazi ne olacak

Galatasaray rivadaki arazi ne olacak

Tebernüş Kireçci, Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini, gayrimenkule dayalı kurtuluş haritasını 10 yıl önce yazmıştı. İşte Tebernüş Kireçci'nin 2006'da Galatasaray'a çizdiği yol haritası.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray'a Kemerburgaz müjdesi!

Galatasaray yönetiminin yoğun mesai harcadığı Kemerburgaz’daki arazi ile alakalı dün iyi haber geldi. Galatasaray'ın yeni kamp tesislerini kurmasının önündeki en önemli engel ortadan kalktı...

Büyükçekmece'deki 130 dönümlük arazi Galatasaray'a tahsis edildi!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Galatasaray'a 130 dönümlük arazi tahsis edildi. Sarı-kırmızılı kulübe tahsis edilen arazi için imza töreni yapıldı...

Galatasaray Florya ve Riva arazisiyle borçlarını kapatamadı!

Galatasaray Haziran 2017 bilançosunu açıkladı. Kulübün sezonu rekor zarar ile kapattığı ortaya çıktı.2016-2017 sezonunda 297 milyon lira zarar eden kulüp borcunun bir kısmını arazi satışları ile kapatmıştı.

Galatasaray, Riva'nın yerine yeni arazi buldu!

Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulunan Galatasaray Başkanı, 22 Ekim’de genel kurulun öncesinde üyelere bir sürpriz yapacağı öğrenildi. Dursun Özbek’in, Riva’nın yerine yeni bir arazi bulduğu, anlaşmanın an meselesi olduğu ifade edildi.

Galatasaray'ı Riva'daki arazi de kurtaramadı!

UEFA'ya finansal kurtuluş yol haritasını sunan Galatasaray'ı UEFA karşılaşmalarından 1 yıl men eden ceza resmen açıklandı. Galatasaray'ın UEFA'ya sunduğu kurtuluş yol haritasının temelinde Riva arazisi vardı.

2005 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu alacakmış!

2005 yılında Galatasaray Yönetimi, Seyrantepe'deki 384 dönümlük arazi için 72 trilyon 500 milyar liralık tapu bedeli ödeyecekmiş. Borçlardan kurtulmak isteyen kulüp, araziye 800 milyon dolarlık bir yatırım yapacakmış.

Riva'daki arazi Galatasaray'dan alınmayacak!

Riva arazisinin belediye tarafından Galatasaray Kulübü'nün elinden alınacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Özkan Yorgancıoğlu: KKTC'de Galatasaray'ın istediği arazi tarım arazisidir!

KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu kendilerinden önceki hükümet tarafından Galatasaray Spor Kulübü’ne verilen arazinin tahsisinin iptal edildiğini, tarım arazisi olan bu arazi üzerine yatırım yapmanın zaten mümkün olmadığını söyledi...

Ezeli rakiplerin de istediği arazi gençlik parkı oluyor!

Beşiktaş ve Galatasaray’ın spor ve altyapı tesisi yapmak için girişimlerde bulunduğu Gaziosmanpaşa’daki 120 bin metrekarelik arazi için belediye son kararını verdi. O arazi park olacak...

Galatasaray Gaziosmanpaşa'da altyapı tesisi kuracak!

6 Nisan'da başlayacak olan Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm yıkımları üzerine Galatasaray bölgede 250 dönümlük arazi üzerinde proje geliştirecek...

Galatasaray rivadaki arazi ne olacak Haberi

Galatasaray rivadaki arazi ne olacak

Galatasaray'ın UEFA'dan 1 yıl men edildiği resmen açıklandı. Tebernüş Kireçci, Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini, gayrimenkule dayalı kurtuluş haritasını bundan tam 10 yıl önce yazdı. İşte 11, 12 ve 13 Ocak 2006'da yayınlanan "Galatasaray nasıl kurtulur?" başlıklı yazı:


11 Ocak 2006

Zengin, ama yoksul!

10 yıldır görev yapan yönetimlerin hatalarıyla bakir ve verimli kaynakları kötü kullanılan sarı-kırmızılı kulüp, alınacak sağlıklı önlemlerle 2008'den itibaren, üstelik kasasından 1 kuruş bile harcamadan, düzenli kira gelirine kavuşabilir


GALATASARAY NASIL KURTULUR - 1

TEBERNÜŞ KİREÇCİ


Galatasaray bugün toplam rakamın bilinmediği bir borç stokuna sahip. Diğer taraftan da Türkiye'nin en zengin gayrimenkul portföyüne.

Kulübün yapması gereken elindeki gayrimenkul portföyünü iyi değerlendirerek uzun vadede, borçları kapatmak ve yıllık düzenli gelire kavuşmak olmalı.

Bu yazı dizisinde tahminen 200 milyon dolar civarında borcu bulunan Galatasaray'ın yöneticilerine yol...