25 / 04 / 2024

Gayrettepe 3 Havalimanı

Gayrettepe 3 Havalimanı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul 3. Havalimanı'na erişimi sağlayacak, kentin trafik sorununun çözümüne katkıda bulunacak Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattının proje çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı inşaatında son durum!

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 3. Havalimanını şehir merkezine bağlayacak olan metro hattının ilk etabının 2018 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

3. Havalimanı - Gayrettepe raylı sistem çalışması başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirdiği incelemelerin ardından projenin son durumuyla ilgili açıklama yaptı. Arslan "Gayrettepe'den havalimanına raylı sistem çalışmasını başlattık." dedi.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul'da ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayacak, ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projelerden biri olan Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gayrettepe-3.Havalimanı Metro Hattı ihalesinin kazananı belli oldu!

Aylardır tartışması süren Gayrettepe-3.Havalimanı metro hattının ihalesi sonuçlandı. Zorlu ihaleyi 999 milyon 769 bin Avro bedel ile Kolin-Şenbay İnşaat firmaları aldı.

Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattı ihalesi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bugün Gayrettepe'den İstanbul Havalimanı'na gidecek raylı sistemin ihalesi yapıldı. İhale bedeli 999 milyon 769 bin 962 avro. Yani yaklaşık bir milyar avro. Bugün bağlandı. Bunun Türk lirası karşılığı 3,5 milyar lira." dedi.

3. Havalimanı İstanbul'da konut metrekare fiyatlarını uçuracak!

Coldwell Banker Kale Ticari Gayrimenkul Danışmanı Özgür Tandoğan, 2018 yılında tamamlanacak İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Şişli, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'te konut metrekare fiyatlarını uçuracağını söyledi.

Gayrettepe-3. Havalimanı Metro Hattı'nın uygulama projeleri bitti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Gayrettepe-Üçüncü Havalimanı metro hattının uygulama projeleri bitti. 15 güne kadar netleşmiş olacak. Ve ihaleye çıkacağız." dedi.

Gayrettepe-3.Havalimanı-Halkalı metrosuna ÇED gerekli değildir kararı!

3.Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı projesi kapsamında hayata geçirilecek Gayrettepe - 3. havalimanı - Halkalı metro hattı için "ÇED gerekli değildir" kararı verildi.

3. havalimanı metro hattının detayları belli oldu!

İstanbul'da Gayrettepe - 3. havalimanı - Halkalı arasındaki yeni metro hattı için ilk adım atıldı. Metro hattı Şişli, Kağıthane, Eyüp, Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'den geçecek.

Gayrettepe-3.Havalimanı-Halkalı Metro Hattı için resmi başvuru yapıldı!

3. Havalimanı'na ulaşım kolaylığı için planlanan Gayrettepe-3.Havalimanı-Halkalı Metro Hattı 66 kilometre uzunluğunda olacak. Proje 4.8 milyar TL'ye mal olacak.

3. Havalimanı metroyla bağlanacak!

Üçüncü Havalimanı'nda inşaat tam gaz... Şu anda Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçenle bir raylı sistem bağlantısı olduğu belirtilirken, Gayrettepe-3. Havalimanı hattıyla da üç havalimanının metroyla birbirine bağlanacağı vurgulandı.

Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattı projesi başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul 3. Havalimanı'na erişimi sağlayacak, kentin trafik sorununun çözümüne katkıda bulunacak Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattının proje çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Gayrettepe 3 Havalimanı Haberi

Gayrettepe 3 Havalimanı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul 3. Havalimanı'na erişimi sağlayacak, kentin trafik sorununun çözümüne katkıda bulunacak Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattının proje çalışmalarına başlandığını bildirdi. Bakan Feridun Bilgin, yaptığı açıklamada, İstanbul 3. Havalimanı’na kolay erişimi sağlamak, İstanbul trafiğine nefes aldırmak ve şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Bakanlık tarafından yapımı üstlenilen Gayrettepe-3.Havalimanı metro hattının etüd-proje yapımı ihalesine çıkıldığını ifade ederek, ihalenin 27 Temmuz’da sonuçlandığını söyledi. Projenin 3. Havalimanına ulaşım için çok önemli bir adım olduğunu vurgulayan Bilgin, "Bu raylı sistem 3. Havalimanına hızlı erişimi sağlayan, şehrin merkezi noktalarından çok kısa sürelerde havalimanına İstanbulluları ulaştıran bir proje olacak" dedi. Gayrettepe-3. Havalimanı hattının yaklaşık 33 kilometre uzunluğunda olacağını belirten Bilgin, iki nokta arasında ulaşımın 26 dakikada sağlanacağını kaydetti. Söz konusu hatta...