25 / 04 / 2024

gayrimenkul ofisler

gayrimenkul ofisler

2006 yılında gayrimenkul sektörünün en istikrarlı iş olduğunu söyleyen Remax Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn, krizde bile 900 bin ev satıldı diyerek, ''Bu işte büyük gelecek var'' demiş.

Gayrimenkul sektörü Kovid-19'la nasıl dönüştü?

Açılış yapamayan oteller, atıl kalan ofisler, yaşam mücadelesi veren AVM’ler, önemi artan lojistik veri merkezleri ile gayrimenkul ve perakende sektörü Kovid-19 salgını sonrasında hızlanan trendler ile topyekün bir dönüşüme girdi.

Gayrimenkul satış sektöründe milat!

Taşınmaz ticareti yönetmeliği bugün uygulanmaya başladı. Bugünden itibaren yalnızca yetki belgeli ofisler gayrimenkul faaliyetinde bulunabilecek, sözleşmesiz çalışma yapılamayacak...

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da ofisler teslim edilmeye başlandı. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çekiyor. 

Gayrimenkulde yeni trend: Seyirlik ofisler!

Gayrimenkul patronlarının yeni tercihi artan plaza ve rezidanslarla birlikte “seyirlik ofisler” oldu. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni nesil ofisler başarıyı katlıyor!

Son yıllarda gayrimenkul sektörüne damga vuran yeni nesil ofisler, büyük rahatlık sağlayan teknolojik donanımları ve ayrıcalıklı imkanları ile çalışanların mutluluğunu artırırken, iş yaşamında da başarıyı katlıyor.

Anadolu Gayrimenkul ilk ofis projesini açıyor!

'Akıllı Ofisler ve Mobilite' etkinliğinde konuşan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, hızla değişen ve gelişen teknolojiyle birlikte, gayrimenkul sektörünün de değişim geçirdiğini söyledi.

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği 17 Eylül'de!

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

ERA Gayrimenkul İzmir'de yeni ofisler açacak!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, İzmir'de gayrimenkul danışmanlığına talebin İstanbul'dan daha fazla olduğuna dikkat çekerek, İzmir'de 3 ofisleri bulunduğunu ve bu sayıyı yıl sonuna kadar 10'a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli fiyatları!

Satış sürecine devam edilen Balance Gayrimenkul Balance Güneşli fiyatları kapsamında ofisler metrekaresi 5 bin 360 TL'den KDV hariç fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de yükseliyor...

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede?

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesi cevabı veriliyor. Projede yer alan ofisler 45 metrekare ile 320 metrekare arasında alanlara sahip...

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli projesi!

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli projesi kapsamında 70 metrekare ile 1200 metrekare arasında ticari ofisler ve 70 metrekare ile 150 metrekare arasında rezidans ve home ofisler bulunuyor.

Monumento Kartal'da son ofisler!

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. tarafından yatırım değeri hızla artan bölgelerin başında gelen Kartal'da hayata geçirilen Monumento Kartal projesinde yaşam başlarken, kalan son ofisler için son bir kampanya başlatıldı.

Monumento Kartal'da ofisler yüzde 20 indirimli!

KUZEYYILDIZI Gayrimenkul tarafından Kartal ' da hayata geçirilen Monumento Kartal teslim edilmeye hazır. Adalar manzaralı ofisler için ilk defa yüzde 20'ye varan fiyat avantajı sunuluyor...

gayrimenkul ofisler Haberi

gayrimenkul ofisler



Krizde bile 900 bin ev satıldı, istikrar sürer


Tedirgin günler geçiren gayrimenkul sektörünün en istikrarlı iş olduğunu söyleyen Remax Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn, ''Krizde bile 900 bin ev satıldı'' diye konuştu. 


    Emlak pazarlama konusunda Türkiye'ye giren ilk uluslararası zincir olan Remax, 2005'te tüm Remax ofisleri arasında dünya birincisi oldu. Bunda, sektöre girmek isteyen girişimcilerin sayısının artması ve buna bağlı olarak da ofislerin artması etkili oldu. 2005, maketten konut satışının tavan yaptığı bir yıl olurken, daha çok ikinci el konutların pazarlanmasını yapan emlak ofisleri de sektörün cazibesinin artmasıyla moral buldu. 


EMLAKÇI YILI OLACAK

    Ancak 2006'nın ikinci yarısı bu...