25 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü dijital satış

Gayrimenkul sektörü dijital satış

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’e göre gayrimenkul teknolojileri, emlak, inşaat ve yaşam alanları endüstrilerini de kapsayan geniş bir dijital dönüşümün küçük bir parçası olarak başladığı yolculuğunu büyüyerek sürdürüyor. 

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe online platform daha etkin kullanılıyor!

Zingatcom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Erkek, gayrimenkul sektöründe dijital mecranın daha aktif rol oynamaya başladığını dile getirdi. 

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

Gayrimenkul sektörü hızla dijital dünyaya ayak uydurmalı!

Pandemiyle beraber uzaktan çalışma, part time ve freelance çalışma sistemleri hızlıca iş hayatına dahil olmuş oldu. Gayrimenkul sektörünün de bu değişime ayak uydurması gerektiğini dile getiren Disao Kurucusu Tunç Avcı, sektörde dijitalleşmenin getireceği fırsatlara değindi.

Gayrimenkul sektöründe görüntülü satış dönemi!

Koronavirüs salgını ülke ekonomisini ve tüm sektörleri etkilemeye devam ediyor. Salgın sürecinde gayrimenkul sektöründe de bir takım değişiklikler yaşandı. Sektör temsilcileri, gayrimenkul sektörünün evrim geçirdiğini belirterek, dijital satışın çok popüler olduğunu ifade ediyor...

Gayrimenkul sektöründe konferanslar dijital platforma taşınıyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı-JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın katılımıyla düzenlenen “Pandemi, Ekonomi Ve Finans: Peki Bundan Sonra Ne Olacak?” oturumunda, gayrimenkul sektörünün geleceği konuşuldu...

Gayrimenkul sektöründe dijital çözümler geliştirilecek!

Emlak sektöründe gelinen son noktayı değerlendiren FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, ''Pandemi sonrası gayrimenkul sektörüne dair daha birçok dijital çözümlerin geliştirileceğini düşünüyorum'' dedi.

Gayrimenkul sektöründe pazarlamanın geleceği konuşuldu!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Ankara Şubesi tarafından Yıldırım Kule’de gerçekleşen ‘Gayrimenkul Sektöründe Dijital Fırsatlar’’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı gerçekleşti.

İzmir'de gayrimenkul sektörü dijital dünya ile buluşacak!

TÜGEM İzmir Temsilciliği, sektör paydaşlarını çözüm ortakları ile tanıştırmak ve dijital pazarlamadaki yeniliklerle iş verimliliğini artırmak amacıyla Prop Tech İzmir adlı bir etkinlik düzenliyor.

Gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağı!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağını değerlendirdi... 

Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler etkinliği yoğun ilgi gördü!

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya'nın, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği "Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler" konulu etkinliğe sektörün önde gelen firmaları yoğun ilgi gösterdi. Davetin ev sahipliğini, CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer yaptı.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Gayrimenkul sektörü dijital satış Haberi

Gayrimenkul sektörü dijital satış

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkul teknolojilerinin emlak, inşaat ve yaşam alanları endüstrilerini de kapsayan geniş bir dijital dönüşümün küçük bir parçası olarak başladığını ve hala olması gereken seviyenin altında olmasına karşın 2012'den 2020'ye kadar toplam 43 milyar dolar yatırım aldığını belirtti.  

Proptech’in gayrimenkul alım satımına aracılık etmeden akıllı binalar ve şehirlere kadar pek çok kategori içerdiğine de dikkat çeken Görkem Öğüt, şu açıklamalarda bulundu: 

"Proptech’te emlak alım satımı tarafında ilk akla gelen 2000’li yılların başından beri hayatımızda olan ilan siteleri. Günümüzde artık ilan siteleri listelemenin yanı sıra kullanıcılarına sigorta, mortgage konusunda yönlendirme, değer tahmini gibi daha fazla katma değerli servisler sunmayı hedefliyor. İlan sitelerinden sonra listelemenin yanı sıra alım satıma aracılık eden online emlak danışmanlığı...