26 / 04 / 2024

gayrimenkul tarihi kampanyalar

gayrimenkul tarihi kampanyalar

15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından gayrimenkul sektörü kampanyalarla toparlanmıştı. Birlik ve beraberlik vurgusuyla hareket eden sektörden yeni projeler geliyor.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

Gayrimenkul sektörü pandemi sürecini ilk atlatan sektör oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecini ilk atlatan sektörü gayrimenkul oldu. Bankaların uyguladığı tarihi kampanyalar, ertelenen alımları harekete geçirirken, yeni yatırımların da devreye girmenin önünü açtı.

Konut kredileri 1 haftada 4.2 milyar TL arttı!

Konut sektöründeki tarihi kampanyalar kredide rekor kırılmasını sağladı. Son 1 haftada konut kredileri 4.2 milyar TL arttı. Günde 840 milyon lira kredi kullanıldı.

AND Gayrimenkul'den tarihi konut kampanyasına destek!

AND Gayrimenkul'den tarihi konut kampanyasına ANd Pastale projesi ile destek veriyor. Kampanya kapsamında projede yüzde 10 indirim yapılıyor...

ÖİB'in satışa sunduğu 6 gayrimenkulün ihale tarihi ertelendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Elazığ, İzmir, Karaman, Muğla ve Şanlıurfa'da yer alan 6 gayrimenkul için son teklif verme tarihi 4 Ekim 2018 tarihine uzatıldı..

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Konutta tarihi kampanyalar ekonomiye canlılık sağladı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı Haziran ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi...

Gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor!

Geçen yıl 1.3 milyon konut satışı ile tarihi rekor kıran gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor. Yılın ilk 10 ayında 1 milyon 153 bini aşkın ev sahibini buldu. Konut satışlarındaki artışta KDV ve vergi düzenlemeleri ile yapılan kampanyalar etkili oldu.

Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti...

Esentepe AND Pastel teslim tarihi!

AND Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen AND Pastel projesi 1.200 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. İşte Esentepe AND Pastel teslim tarihi..

Konutta kazanç sağlayan kampanyalar devam ediyor!

Gayrimenkul sektöründe avantajlı kampanyalar devam ediyor. 31 Mart'ta sona eren Emlak Konut kampanyasından sonra bazı firmalar kampanyaları Nisan sonuna kadar sürdürmeyi tercih ettiler...

Strada Bahçeşehir teslim tarihi!

Strada Bahçeşehir projesi 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alandan meydana geliyor. Proje Akzirve Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. İşte Strada Bahçeşehir teslim tarihi...

gayrimenkul tarihi kampanyalar Haberi

gayrimenkul tarihi kampanyalar

15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardmdan gayrimenkul sektörü kampanyalarla toparlanmıştı. Birlik ve beraberlik vurgusuyla hareket eden sektörden yeni projeler geliyor. 


TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, yapılacak düzenlemelerle sektörün daha da hareketlenebileceğini söylüyor. 


Maya, yeni düzenlemelerle yabancıya satışın yüzde 30 artabileceğini ifade ediyor. 

Gayrimenkul sektörü son dönemde zorlu bir sınavdan geçiyor. 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından tarihi kampanyalar düzenlenen sektörde bir toparlanma yaşanmıştı. Ancak bu toparlanma sektörü yeniden ayağa kaldıracak kadar güçlü görünmüyor. Sektör yetkilileri, inşaat sektörünün yeniden hareketlenmesi için hükümetten yeni adımlar bekliyor. Yabancıya satıştan tapu harcı indirimine kadar yeni düzenlemelerin beklendiği sektördeki son durumu ve beklentileri TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya ile konuştuk. Maya, bu konudaki sorularımızı aşağıdaki gibi yanıtladı: 


Gayrimenkul sektörü için 2016 nasıl geçiyor? 

Yılın...