24 / 04 / 2024

gazhane binaları restorasyon

gazhane binaları restorasyon

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa'daki Gazhane Binaları'nda yapılan restorasyon alanını ziyaret etti.

İBB'den Kanal İstanbul sergisi! Coşkun Aral koordine ediyor!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kadıköy Gazhane binalarının sergi salonunda yapılan inceleme sırasında burada yapılacak ilk serginin Kanal İstanbul ile ilgili olacağını belirtti. 

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Kadıköy'deki Gazhane Binaları'nın restorasyonunda son durum ne?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa'daki Gazhane Binaları'nda yapılan restorasyon alanını ziyaret etti.

Telsiz Telgraf İstasyonu binalarının restorasyonu için acele kamulaştırma!

Antalya'da Patara Antik Kenti 1. derece sit alanında bulunan tescilli Telsiz Telgraf İstasyonu binalarının restorasyon edilmesi için bulunduğu taşınmazların acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Haydarpaşa Garı'nda restorasyon tüm hızıyla sürüyor!

Haydarpaşa Garı, İstanbul'un simge binalarından sadece bir tanesi. Çıkan yangın sonrasında büyük hasar gören binada restorasyon tüm hızıyla sürüyor. Tarihi binanın iki kulesindeki çalışmalar tamamlandı.

İstiklal Caddesi'ndeki riskli binalar yıkılacak!

Türkiye'nin gözbebeği semti olan Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi üzerinde yer alan riskli binalar restorasyon kapsamına alındı. Bölgedeki 189 riskli binanın birçoğu yıkılıp yeniden yapılacak.

Kocaeli Tavşancıl’daki tarihi yapı restore edilecek!

Kocaeli'de tarihi binalar restorasyon projeleri kapsamında yenilenerek, kullanılabilir hale getiriliyor. Bu kapsamda Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde bulunan bir tarihi yapının daha restore edilmesi için çalışma başlatılıyor.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Tarihi köşklerin restorasyon İhalesi 15 Temmuz'da!

İBB Tarihi Köşkler ve Hizmet Binaları Restorasyon İhalesi 15 Temmuz 2015 tarihinde saat 11:00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.

Tarihi yerlerdeki restorasyon tarihi dokuya zarar vermemeli!

Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Mutlu, "Tarihi yerlerle ilgili yapılacak restorasyon aslına uygun olarak, binaların tarihi dokusuna zarar vermeden yapılmalı" dedi.

TOKİ onarım kredisi başvuruları 1 Nisan'da başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki tarihi binaları restorasyon kredisiyle gelecek nesillere taşıyor.

Tarihi Bornova Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Büyük Çarşı 'da başlatılan tarihi dönüşüm tamamladı. Binaların cephelerinin aslına uygun hale getirildiği restorasyon ve sokak düzenleme çalışmalarının ardından tarihi Büyük Çarşı ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

gazhane binaları restorasyon Haberi

gazhane binaları restorasyon

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa’daki Gazhane Binaları’nın kültür ve iklim değişikliği iletişim merkezine dönüştürülmesi için yapılan restorasyon alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kılıçdaroğlu'na ziyareti sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve bürokratlar eşlik etti.

Kadıköy'ün büyük kültür hafızası olacak 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hasanpaşa’da yenileme çalışmaları devam eden tarihi Hasanpaşa Gazhanesi’nde incelemelerde bulunarak; iklim müzesi, tiyatro alanları, atölyeler, kütüphane, kafe ve sosyal alanların bulunduğu ve son aşamaya gelen projeyle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Kılıçdaroğlu “Kadıköy için büyük bir kültür hafızası olacak” dediği Gazhane projesi için: “Umarım İstanbul’un her tarafında buna benzer kültür merkezleri hayata geçer. Eminim İstanbullular, Kadıköylüler bu alandan büyük keyif alacak.” dedi.

Kemal...