19 / 04 / 2024

gaziantep arsa satışı

gaziantep arsa satışı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Bülbülzade Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 20 milyon 414 bin 451 TL'ye satıyor...

Gaziantep'te 36.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep 15 Temmuz, Göktürk ve Beylerbeyi mahallelerinde yer alan 5 arsayı 36 milyon 90 bin 934 TL'ye satıyor...

Gaziantep Büyükşehir'den 20.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Şahinbey ilçesinde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu konut alanının satış bedeli 20 milyon 353 bin TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

Gaziantep İcra Dairesi, Şehitkamil ilçesinde bulunan 3 arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli toplam 6 milyon 341 bin TL olarak belirlendi. 

Gaziantep'te 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziantep İcra Dairesi, Oğuzeli ilçesinde bulunan imalathaneyi 6 milyon 71 bin 283 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 2 Nisan 2020 günü gerçekleşecek.

Gaziantep Büyükşehir'den 16.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde bulunan konut alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 16 milyon 119 bin 176 TL olarak belirlendi. 

Şahinbey Belediyesi'nden 41.1 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Şahinbey Belediye Başkanlığı; Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Şahintepe ve Dumlupınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü toplamda 41 milyon 180 bin 552 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Gaziantep'te 5.6 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi, Aktoprak Mahallesi'nde yer alan  4 katlı betonarme depo ve arsası 5 milyon 633 bin 704 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Belediyesi'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 2 adet gayrimenkul düğün salonu yapımı amacıyla toplamda 5 milyon 983 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Nurdağı Belediyesi'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Nurdağı Belediye Başkanlığı'na ait olan 3 gayrimenkul toplamda 5 milyon 361 bin 796 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu gayrimekullerin ihalesi 8 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. 

Gaziantep 2. OSB'de 3.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Sam Mahallesi'nde yer alan prefabrik fabrika binası ve arsası 3 milyon 154 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep'te 4.1 milyon TL'ye icradan satılık 10 gayrimenkul!

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Güneykent Mahallesi'nde yer alan 10 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 150 bin 209 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep'te 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep İl, Şahinbey İlçesi, Bülbülzade mahallesinde yer alan bağ ve cevizlik vasıflı arsa 5 milyon 113 bin 500 TL bedel ile satışa sunuldu. 

Gaziantep'te arsa satışlarında artış yaşandı!

Doğu'nun Parisi olarak adlandırılan Gaziantep arsa satışlarında ilk 4'e girdi...

Gaziantep'te trilyonluk konut arsaları satışa çıktı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kızılhisar Bölgesi’nde konut alanı satıyor. 2 Ekim’de ihaleyle satışı gerçekleştirilecek olan 14 bin 75 metrekare konut alanının satışından 10 milyon liranın üzerinde gelir bekleniyor.

İki şehirde 10 arsa satılacak!

Gaziantep ve Muş'ta yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

3 ilde 5 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep, Ardahan ve Düzce'de yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Ocak'ta yapılacak.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep'te 36 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Gaziantep Şahinbey'de 36 milyon TL'lik arsa satışa sunuluyor. Peki Gaziantep'teki arsanın büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Belediye arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satacak! 

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde yer alan gayrimenkulü arsa satışı karşılığı hasıtlat paylaşımı yöntemiyle satacak. İşte detaylar...

Babacan Yapı İstanbul ve Gaziantep'te 2 arsa satın aldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) İstanbul ve Gaziantep'te satışa sunduğu 2 değerli arsayı satın alan Babacan Yapı, bu arsalarda inşa edeceği projelerden 1 milyar lira gelir hedefliyor.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

Arsa satışında gelir vergisi 2015!

Arazi, arsa, bina, maden suları, memba suları, madenler ve gayrimenkul olarak tescil edilen hakların elden çıkarılması durumunda elde edilen değer artış kazancı için vergi ödeniyor. İşte arsa satışında gelir vergisi 2015...

gaziantep arsa satışı Haberi

gaziantep arsa satışı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından  Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Bülbülzade Mahallesi'nde yer alan 3 arsa 20 milyon 414 bin 451 TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 24 Şubat tarifinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

İlan metni:

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1.İHALENİN KONUSU:
Tapunun Şahinbey İlçesi, Bülbülzade Mahallesinde bulunan, aşağıda ada, parsel numarası, tapu alanı, imar durumu, m² rayiç bedeli, toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmazların ayrı ayrı satışı işidir.

2. İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ: 
İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacaktır.

3. İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ ve BEDELİ:
İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini, 250,00.-TL karşılığında Belediyemiz Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğünden temin edebilirler. Her taşınmaz için ayrı şartname...