24 / 04 / 2024

Gaziantep osb fabrika satışı

Gaziantep osb fabrika satışı

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Gaziantep'te 11.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan fabrika binasını 11 milyon 472 bin 509 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Gaziantep Nizip'te 27.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve ek binaları!

T.C. Nizip İcra Dairesi, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, İstasyon Mahallesi, 1056 ada 89 parselde yer alan fabrika ve ek binalarını 27 milyon 839 bin 476 TL'ye satıyor...

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Gaziantep 3. OSB'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kargir fabrika binası ve sosyal tesisi icradan satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 728 bin 474 TL olarak belirlendi.

Nizip OSB'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Nizip İcra Dairesi, Gaziantep İl, Nizip İlçesi'nde bulunan Nizip OSB'de 44 bin 317 metrekare arsa üzerinde bulunan fabrika binası ve müştemilatını 15 milyon 615 bin 890 TL'ye satıyor.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika kompleksi!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam Mahallesi, 201 ada 3 parselde yer alan fabrika kompleksini 10 milyon 926 bin 615 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep'te 42.7 milyon TL'ye icradan tek katlı prefabrik fabrika satışa çıkarıldı!

Gaziantep İcra Dairesi Müdürlüğü  Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mah./Köy. 135 ada 13 parselde yer alan tek katlı prefabrik fabrika ve arsası nitelikli taşınmaz 42 milyon TL'den satışa çıkarıldı...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Gaziantep osb fabrika satışı Haberi

Gaziantep osb fabrika satışı

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 425 bin TL olarak belirlendi. 

T.C. GAZİANTEP İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı: Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Dülük Mah. Arpa Deresi Mevkii, 167 Ada, 6 Parsel, Arsa Vasfında Taşınmaz. Özellikleri: Mahallinde Beylerbeyi mahallesi sınırları içerisinde bulunan parsel, 5. Organize Sanayi Bölgesi içinde kalmakta olup 83513 nolu caddeye cepheli bulunmaktadır. Taşınmaz Celal Doğan Bulvarının 1,3  kilometre güneyduğusunda, Adana-Şanlıurfa otoyolunun 2,2 kilometre güneyinde ve Dülük yerleşim merkezinin 2,6 kilometre  batısında bulunmaktadır. Taşınmazın çevresi sanayi yapısı olarak yapılaşmakta olup taşınmazın bulunduğu bölge belediye hizmetlerinden tam olarak faydalanmakta ve ulaşım sorunu...