27 / 04 / 2024

Gaziantep OSB tesis yapım ihalesi

Gaziantep OSB tesis yapım ihalesi

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Evsel Ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi Akışkan Yataklı Çamur Yakma ve Enerji Elde Etme Tesisi yapım işini ihale edecek. İhalesi 14 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep sınırları içerisinde tesis edilecek olan 8G7808 PS-4B TM-Elif DM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

OSB'de TOKİ modeli sanayiye can suyu olur!

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının TOKİ tarafından yapılmasının sanayi için can suyu olacağına dikkat çekti.

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Adnan Ünverdi: OSB'de yer bulamıyoruz!

Pandemide ihracatını artıran tek şehir olduklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, "OSB'de yer bulamıyoruz" dedi.

Gaziantep 3. OSB'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kargir fabrika binası ve sosyal tesisi icradan satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 728 bin 474 TL olarak belirlendi.

Nizip OSB'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Nizip İcra Dairesi, Gaziantep İl, Nizip İlçesi'nde bulunan Nizip OSB'de 44 bin 317 metrekare arsa üzerinde bulunan fabrika binası ve müştemilatını 15 milyon 615 bin 890 TL'ye satıyor.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Gaziantep'te kanser hastaları için tesis inşa ediliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te kanser hastalarına özel medikal sanayi tesisi inşa edildiğini açıkladı.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Gaziantep'te acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep İli sınırları içerisinde tesis edilecek Belkıs TM-Karkamış TM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te TL'ye icradan satılık fabrika ve sosyal tesis!

Gaziantep İcra Dairesi, Beylerbeyi Mahallesi'nde bulunan yemek fabrikası ve sosyal tesislerini 5 milyon 726 bin 84 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Temmuz günü gerçekleşecek.

Gaziantep OSB tesis yapım ihalesi Haberi

Gaziantep OSB tesis yapım ihalesi

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Evsel Ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi Akışkan Yataklı Çamur Yakma ve Enerji Elde Etme Tesisi yapım işini ihale edecek. İhalesi 14 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek.


EVSEL VE ENDÜSTRİYEL ATIKSU ARITMA TESİSİ AKIŞKAN YATAKLI ÇAMUR YAKMA VE ENERJİ ELDE ETME TESİSİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:


Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 


EVSEL VE ENDÜSTRİYEL ATIKSU ARITMA TESİSİ’ AKIŞKAN YATAKLI ÇAMUR YAKMA VE ENERJİ ELDE ETME TESİSİ YAPIM İŞİ’nin; inşaat, Montaj, Kurulum, izin lisanslamalarının yapılması, tesisin şartnamelerde belirtilen ve mevzuat ve yönetmeliklere uygun olarak işletme ve bakımı işleri ihale dosyasındaki esaslar dahilinde kapalı zarf teklif almak suretiyle ihale edilecektir.

1 - İdarenin

Adresi          ...