19 / 04 / 2024

Gaziantep polislere özel konut

Gaziantep polislere özel konut

İçişleri Bakanlığı, Valilik, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yürütülecek olan "Polisleri Ucuz Konut Edindirme Projesi" kapsamında ilk etapta 2 bin konut yapılacak

Deprem bölgesindeki özel okul öğrencilerine destek yapılacak!

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya şehirleri ile Gaziantep şehrinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde özel okullarda öğrenim gören 40 bin öğrenciye 2023-2024 öğretim senesinde 12 bin 800 Türk Lirası ile 18 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda desteği sağlanacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Gaziantep Şehitkamil'deki hizmet alanı ticaret konut alanı oldu!

Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenen vatandaşa ait arazi, özel bir firmaya satılmasından 40 gün sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündemine '15 katlı ticaret konut alanı' imar değişikliği için getirildi.

Gaziantep'te kanser hastaları için tesis inşa ediliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te kanser hastalarına özel medikal sanayi tesisi inşa edildiğini açıkladı.

Gaziantep'te 21.2 milyon TL'ye  icradan satılık natamam bina!

Gaziantep İcra Dairesi,  Hatay ili, Antakya ilçesi, Güzel Burç Mahallesi, 3119 ada 12 parselde yer alan natamam binayı 21 milyon 265 bin 944 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Northland Ankara'da kişiye özel taksit fırsatı!

İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığı tarafından Ankara'da inşa edilen Northland Ankara projesinde bankasız, faizsiz, kişiye özel taksit fırsatı sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Eminevim'den asker ve polislere özel kampanya!

Eminevim; asker ve polislere özel bir kampanya başlattı. 15 Nisan'da sona erecek kampanya özellikle Polis Haftası'na denk getirildi...

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonucu 2017!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesindeki 103 konut kura ile bugün satılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonucu 2017...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesindeki 20 konut için kura çekimi bugün yapılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu..

Gaziantep polislere özel konut Haberi

Gaziantep polislere özel konut

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) iş birliğinde inşa edilecek olan "Polisleri Ucuz Konut Edindirme Projesi" kapsamında, Gaziantep'in güneyinde 35 bin konutluk Geneyik bölgesinde ilk etapta 2 bin konut inşa edilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Geneyik bölgesinde yürütülecek toplu konut çalışmaları için 2,5 yıldır yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Şahin, yaşanabilir bir kert için güvenliğin önemine değinerek, şöyle konuştu:

"Bu memleketin en büyük sorunu konut. Çünkü göç alıyoruz. Cumhurbaşkanımızla konuştuğumuzda, emniyet teşkilatımızın yükünün ağır olduğunu söyledik. Bu projenin en sıkıntılı bölümü yer meselesiydi, yeri bulup planlama 2,5 senemizi aldı. Buranın meradan çıkarılmasının maliyeti 25 milyon. Konumu çok güzel. Bu...