19 / 04 / 2024

Gaziantep Sanat Merkezi Kütüphanesi nerede

Gaziantep Sanat Merkezi Kütüphanesi nerede

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin “Gaziantep Sanat Merkezi Kütüphanesi”de hizmet vermeye başladı.

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Hatay Meclis binası kültür-sanat merkezi oluyor!

Hatay Devleti döneminde meclis binası olarak kullanılan ve geçtiğimiz günlerde kamulaştırılan tarihi bina, yanında bulunan konakla beraber kültür-sanat merkezi olacak.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Şehitkamil Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, inşaatı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Şehitkamil Sanat Merkezi’nin (ŞSM) açılışını gerçekleştirecek.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Gaziantep Sanat Merkezi Kütüphanesi nerede Haberi

Gaziantep Sanat Merkezi Kütüphanesi nerede


Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin “Gaziantep Sanat Merkezi Kütüphanesi”de hizmet vermeye başladı.


Sanayi, ticaret, turizm, tarih ve gastronomi kenti Gaziantep’in eğitim, araştırma ve okuma oranını yükseltmek için kent genelinde her yaştan vatandaşın faydalanacağı, fiziksel koşulları ile hizmet kalitesinin arttırıldığı kitap evleri ve kütüphanelerin sayısını artırmaya yönelik çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda restorasyonuyla dikkat çeken kültür merkezinin içerisinde de bir kütüphane oluşturdu.


Her yaştan vatandaşın faydalanabileceği kütüphaneye özellikle öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.


Haftanın 5 günü 08.00-17.00 ve Cumartesi öğlene kadar açık olan kütüphane projesiyle etüt merkezi sıfatından kurtulup daha çok okuma alışkanlığı kazandırmak ve halkın bilinçlendirilmesi hedefleniyor.


Verilen hizmet ve eğitimlerden oldukça memnun kalan vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti.


Öte yandan ücretsiz hizmet veren kütüphaneden kitap ödünç almak isteyen vatandaşlar kimlik fotokopileriyle başvuru yaparak üye olabilirler.



Gaziantep Büyükşehir...